CELEBRITIES

«No Time to Die»: Ο James Bond φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας, εντελώς διαφορετικός απ' ότι τον έχουμε συνηθίσει


The Jennettes

5 Νοεμβρίου 2019

«No Time to Die»: Ο James Bond φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας, εντελώς διαφορετικός απ' ότι τον έχουμε συνηθίσει

Ένας πολύ διαφορετικός James Bond έρχεται την άνοιξη στις οθόνες μας και στο No Time To Die ενώ αναμένεται να εκπλήξει το κοινό. Ο αλλιώτικος 007 ερωτεύεται σφόδρα, φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας και πίνει μπύρες, φορώντας κοστούμια Tom Ford. 

Στη νέα ταινία με τίτλο «No Time to Die» που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Απριλίου του 2020, ο James Bond θέλει τη δεσποινίδα Σουάν να αναφέρεται ως κυρία Bond. Ο γάμος όπως φαίνεται, δεν διαρκεί πολύ ωστόσο, καθώς η ευφυής κόρη του gangster αντιπάλου του Bond δολοφονείται. Έτοιμος για εκδίκηση για τον φόνο της γυναίκας του, ο James Bond επιστρέφει δυναμικά με όλα τα καινούρια του «όπλα».

Ανάμεσα στις πολλές γυναίκες που τον πολιορκούν, ο Bond φαίνεται πως παντρεύεται την πολυμήχανη Μαντλέν Σουάν, ρόλο που υποδύεται η Λέα Σεϊντού. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάντως, ο Daniel Craig φαίνεται να αποχαιρετά τον ρόλο του ως James Bond ενώ είναι απασχολημένος με τις γαμήλιες διακοπές του πιθανότατα, παρέα με την αγαπημένη του στη Τζαμάικα όπου ξεκινά η ταινία.  

Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει η αρχή του σεναρίου μαζί με ένα σύντομο εντυπωσιακό τρέιλερ της ταινίας, της οποίας τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν σε Βρετανία, Τζαμάικα και Ιταλία. Η πολυαναμενόμενη ταινία του Bond αναμένεται να είναι η πιο περιπετειώδης από όλες όχι μόνο ως προς το σενάριο, αλλά και από άποψη παρασκηνίων. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.