CELEBRITIES

O Brian Austin Green αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό για τον επιτυχημένο γάμο του με τη Megan Fox


The Jennettes

5 Νοεμβρίου 2019

O Brian Austin Green αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό για τον επιτυχημένο γάμο του με τη Megan Fox

Ο Brian Austin Green άνοιξε την καρδιά του για τη ζωή του με τη Megan Fox, σε πρόσφατη συνέντευξη, και εξήγησε πώς μένουν αφοσιωμένοι στην αγάπη τους, κατά τη διάρκεια των πολλών σκαμπανεβασμάτων στον γάμο τους.

Ο 46χρονος Brian Austin Green και η 33χρονη Megan Fox,  είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο γλυκά ζευγάρια στο Hollywood και τώρα μαθαίνουμε τι ακριβώς τους βοηθά να παραμείνουν σε έναν υγιή και ευτυχισμένο γάμο!  

"Ο γάμος μας είναι πολύ φυσιολογικός στο σπίτι. Ξέρετε, έχουμε τρία παιδιά. Τα πάντα είναι σχετικά, έτσι το σπίτι μας είναι πολύ μεγαλύτερο από μερικά, όχι τόσο μεγάλο όσο άλλα, αλλά είναι όλα σχετικά στο χώρο μας, αυτά που διαθέτουμε και τι έχουμε ", δήλωσε ο Brian για τη ζωή του με τον Megan. "Αλλά συζητάμε τα πάντα.

Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτοί και διαφανείς. Όσο περισσότερο μιλάμε για όλα, τόσο περισσότερο καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Και έχουμε πραγματικά καταλήξει να εκτιμούμε τις διαφορές μεταξύ μας περισσότερο από ό, τι κάναμε πριν. Και νομίζω ότι για μας ήταν πραγματικά σημαντικό. Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν άλλο, αλλά για εμάς ήταν πραγματικά ουσιαστικό, γιατί έχουμε φύγει πλέον από τη φάση που είχαμε διαφορές", είπε χαρακτηριστικά ο Austin Green.

Κεντρική φωτογραφία: Splash / Ideal Image

Δείτε ακόμη: Οι πιο sexy και γλυκές στιγμές της Megan Fox με τον Brian Austin Green

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.