CELEBRITIES

Jamie Lee Curtis: «Έκρυβα τον εθισμό μου για πάρα πολύ καιρό, πάνω από δέκα χρόνια»


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2019

Jamie Lee Curtis: «Έκρυβα τον εθισμό μου για πάρα πολύ καιρό, πάνω από δέκα χρόνια»

Σε μία σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η διάσημη ηθοποιός, Jamie Lee Curtis, μιλώντας για τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

H 60χρονη ηθοποιός, μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξη, παραδέχθηκε ότι εθίστηκε στα χάπια μετά από μια πλαστική χειρουργική επέμβαση, ενώ τα μοιραζόταν και με τον πατέρα της, Tony Curtis. Αποκάλυψε πώς εκδηλώθηκε ο εθισμός της - και τις προσπάθειές της να παραμείνει νηφάλια, ενώ εργαζόταν σε όλο τον κόσμο.

Ένα βράδυ, το 1998, η Curtis έκανε αυτό που συνήθιζε να κάνει, βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού της στο Los Angeles, φτιάχνοντας δείπνο για την οικογένειά της. Εκείνη τη στιγμή, έβγαλε από την τσέπη του παντελονιού της, πέντε "Vicodin" και τα κατάπιε αμέσως με ένα κρασί. Η ηθοποιός δεν συνειδητοποίησε ότι ένας φίλος της, την κοίταζε από μια πόρτα. "Άκουσα αυτή τη φωνή:" Ξέρεις, Jamie, σε βλέπω. Σε βλέπω με τα χάπια και νομίζεις ότι είσαι τόσο υπέροχη και τόσο σπουδαία, αλλά η αλήθεια είναι ότι είσαι νεκρή. Είσαι νεκρή γυναίκα", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τον φίλο της που την έβλεπε να παίρνει τα χάπια.

"Τώρα ήξερα ότι κάποιος ήξερε. Είχα φυλάξει τον εθισμό μου κρυφό για πάνω από 10 χρόνια", δήλωσε η Curtis. Ωστόσο, δεν ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τους δαίμονες της. Λίγες εβδομάδες αργότερα, η αδελφή της ηθοποιoύ, Kelly Curtis, είπε ότι άδειασε το μπουκάλι με τα χάπια από τη βαλίτσα της. Η ηθοποιός τότε άρχιζε να κλέβει χάπια. "Τότε, όταν έβγαινε έξω, ήξερα ότι θα βρει το άδειο μπουκάλι. Γι 'αυτό έγραψα ένα γράμμα και είπα, έκανα ένα τρομερό πράγμα και έχω κλέψει τα χάπια σου από εσένα και λυπάμαι. Όταν ήρθα σπίτι εκείνη τη νύχτα, φοβήθηκα και είπα «Είσαι εθισμένη και σε αγαπώ, αλλά δεν θα σε δω να πεθαίνεις». Δεν μου είπε τίποτα άλλο", είπε η Curtis.

Μιλώντας για τον πατέρα της η Curtis είπε: "Ήξερα ότι ο μπαμπάς μου είχε ένα ζήτημα με τα ναρκωτικά και μοιραστήκαμε μαζί  ναρκωτικά. Υπήρχε μια περίοδος όπου ήμουν το μόνο παιδί που μιλούσε μαζί του. Είχα έξι αδέλφια. Έχω πέντε. Ο αδελφός μου, Nicholas, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης όταν ήταν 21 ετών. Αλλά μοιράστηκα τα ναρκωτικά με τον μπαμπά μου. Έκανα κοκαΐνη και μία φορά έκανα με τον μπαμπά μου. Αλλά αυτή ήταν η μοναδική φορά που το έκανα μαζί του."

Αργότερα, όταν αποφάσισε να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης η Cutis εξομολογήθηκε: "Ήμουν απλά τρομοκρατημένη ότι κάποιος στο θα πρόδιδε την εμπιστοσύνη μου. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πραγματικά και ο φόβος μου ήταν αβάσιμος"

Δείτε ακόμη: Οι πιο ισχυρές ηθοποιοί του Hollywood

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.