CELEBRITIES

Kaitlynn Carter: «Ήμουν πολύ ερωτευμένη με την Miley Cyrus»


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2019

Kaitlynn Carter: «Ήμουν πολύ ερωτευμένη με την Miley Cyrus»

Η παρουσιάστρια, Kaitlynn Carter και η Miley Cyrus πέρασαν ένα καλοκαίρι ερωτευμένες στην Ιταλία δίχως να τις ενδιαφέρουν οι ειδήσεις που έπαιζαν τα μέσα για εκείνες αλλά πρόσφατα οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Η ίδια έγραψε ένα γράμμα για το περιοδικό Elle, στο οποίο μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματά της για την διάσημη pop star. Χαρακτηριστικά, δήλωσε  «Τον περασμένο Ιούλιο πήγα διακοπές με μια φίλη μου. Το αμέσως επόμενο πράγμα ήξερα είναι πως ήμουν ερωτευμένη μαζί της» .

Συνεχίζει γράφοντας πως πριν από εκείνο το ταξίδι δεν είχε σκεφτεί πώς μπορούσε να αγαπήσει μια γυναικά τόσο δυνατά.  «Τι κι αν η σχέση με την φίλη μου παρουσιάζονταν στα media ως ένα καλοκαιρινό flirt και μια ομοφυλοφιλική σχέση, ήταν πολλά παραπάνω από αυτό. Ήταν ένα βαθυστόχαστο ταξίδι που ανακάλυψα τον εαυτό μου. Για πρώτη φόρα άκουσα τον εαυτό μου και ξέχασα το «φυσιολογικό» και άρχισα να ζω».

Η δημόσια εξομολόγησή της έγινε viral και απασχόλησε όλα τα μέσα όσο το ταξίδι των δυο γυναικών.

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.