CELEBRITIES

H Sharon Stone επαναλαμβάνει μετά από 27 χρόνια την επική σκηνή με το σταυροπόδι και αφήνει τους πάντες άφωνους


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2019

H Sharon Stone  επαναλαμβάνει μετά από 27 χρόνια την επική σκηνή με το σταυροπόδι και αφήνει τους πάντες άφωνους

Ακόμη και στα 61 της χρόνια, η διάσημη ηθοποιός Sharon Stone, ξέρει πως να εντυπωσιάζει και να κάνει τους πάντες να μιλούν γι' αυτή.

Το επικό στάυρωμα των ποδιών από την ταινία "Βασικό ένστικτο" επανάλαβε μετά από 27 χρόνια, η Sharon Stone, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Βραβείων GQ Γερμανίας, που την ανέδειξαν, μάλιστα, σε «Γυναίκα της Χρονιάς». Η σέξι ηθοποιός έκατσε ξανά σε μια καρέκλα και έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση, ανοίγοντας τα πόδια και κάνοντας το θρυλικό σταυροπόδι. Η ίδια είπε: "Πριν από μαρκετά χρόνια, καθώς γυρίζαμε την ταινία, ο σκηνοθέτης μου είπε: "Μπορείς να μου δώσεις τα εσώρουχά σου, επειδή δεν πρέπει να τα φοράς στη συγκεκριμένη σκηνή;". "Ναι, γιατί όχι;" απάντησα. Δεν ήξερα ότι αυτή η στιγμή θα άλλαζε τη ζωή μου. Όλοι σας αξίζετε τέτοιες στιγμές που μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή σας".

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την επανάληψη της σκηνής με το σταύρωμα των ποδιών της Sharon Stone:

Δείτε ακόμη: Οι πιο σέξι φωτογραφίες που θα δεις στο προφίλ της Kendall Jenner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.