CELEBRITIES

Η Maria Menounos ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2019

Η Maria Menounos ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

H διάσημη 41χρονη παρουσιάστρια Maria Menounos, αποκάλυψε πρόσφατα πως ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά της και μάλιστα αποφάσισε να το κάνει μέσω παρένθετης μητέρας.

"Σήμερα, ο Kevin έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στο γραφείο των παρένθετων μητερών", δήλωσε η Menounos για τον σύζυγό της με τον οποίο παντρεύτηκε το 2017. Η καθυστέρηση στην αποστολή των εγγράφων ήρθε επειδή η μητέρα της Menounos, Litsa, υποφέρει από γλοιοβλαστώμα, καρκινικός όγκος στον εγκέφαλο. "Ακόμα κι αν η μητέρα μου βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, ήθελα να κάνω λίγο διαφορετικά πράγματα, δεν θέλω να σταματήσω τη ζωή μου, γι 'αυτό κι είμαι εδώ σήμερα, ακόμα κι αν θα ήθελα να ήμουν στο σπίτι. Πήγαμε και συναντηθήκαμε με το γραφείο διασύνδεσης μητερών και είπα:" Ας κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Ας συνεχίσουμε να προχωρούμε τη ζωή μας. Ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί από τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρούς να τρέχουν γύρω από το σπίτι".

Δείτε ακόμη: Αντιγράψτε το μακιγιάζ της Maria Menounos

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.