CELEBRITIES

Το συγκινητικό μήνυμα του James Middleton για την κατάθλιψη


The Jennettes

11 Νοεμβρίου 2019

Το συγκινητικό μήνυμα του James Middleton για την κατάθλιψη

O αδερφός της Κate Middleton, James Middleton, ακολουθεί έναν πολύ διαφορετικό δρόμο από εκείνον της αδερφής του. Έχει επιλέξει μια ήρεμη ζωή στη φύση με την αρραβωνιστικιά του, με την οποία σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα, και τα ζώα του.

Ο James Middleton θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης που δέχτηκε μετά την εξομολόγηση του για την κατάθλιψη. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία ποζάροντας μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, Alizee Thevenet και τα σκυλάκια τους.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα θέλω να σας πω ευχαριστώ, ευχαριστώ για τη απίστευτη υποστήριξη που μου δείξατε από τότε που μίλησα ανοιχτά για την (ψυχική) νόσο μου, τη κατάθλιψη. Πριν από λίγο καιρό είχα ξεχάσει πως ήταν να γελάς ενώ είσαι πραγματικά ευτυχισμένος, σήμερα όμως δεν χρειάζεται πια να προσποιούμαι. Δεν έχω θεραπευτεί από την κατάθλιψη και ούτε πιστεύω πως έχει θεραπευτεί κάποιος, όμως έχω μάθει να ελέγχω τη κατάσταση. Κάθε μέρα φροντίζω για την ψυχική μου υγεία, όπως κάνω για τη σωματική μου υγεία. Και όπως είχε πει κάποτε ένας σοφός άνθρωπος, στη ζωή δε μετράει ο προορισμός αλλά το ταξίδι».

 

Κεντρική φωτογραφία: Splash / Ideal Image

Δείτε ακόμη:12 φωτογραφίες σκυλιών πριν και μετά την υιοθεσία τους που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.