CELEBRITIES

Η μικρή Emma από τα «Φιλαράκια» μιλάει για τις στιγμές που έζησε στην αγαπημένη σειρά


The Jennettes

13 Νοεμβρίου 2019

Η μικρή Emma από τα «Φιλαράκια» μιλάει για τις στιγμές που έζησε στην αγαπημένη σειρά

Τα «Φιλαράκια» από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκαν στην τηλεόραση, έγιναν τεράστια παγκόσμια επιτυχία και αυτή η επιτυχία οφείλεται όπως φαίνεται, στο φιλικό καστ της παραγωγής.

Συγκεκριμένα, μία από τις δίδυμες, η Cali Sheldon μίλησε στο Insider για τις συνθήκες στις οποίες είχε παίξει στη σειρά μαζί με την αδερφή της, Noelle Sheldon.

Η ίδια είχε υποδυθεί το μωρό του Ross και της Rachel, Emma και όπως λέει, όλο το cast ήταν υπέροχο στη συνεργασία του με τις δίδυμες. «Μας φέρονταν σαν μικρές πριγκίπισσες και στις γιορτές, μας έδιναν χριστουγεννιάτικα δώρα». 

Μπορεί η Cali να ήταν μικρή σε ηλικία, αλλά όπως λέει: «Σε κάθε σκηνή μάς έκαναν πλάκα και ο ρόλοι τους ως γονείς ήταν από μόνοι τους ξεκαρδιστικοί». Ενώ συνεχίζει, γελώντας, «Σε μια σκηνή, καθόμουν στην αγκαλιά της Jennifer Aniston κι έπρεπε να με ταΐσει επειδή έκανα φασαρία. Ευτυχώς που δεν τα έβγαλα».

Όλα τα μέλη της σειράς όπως δηλώνει πάντως, ήταν πολύ καλά και ευγενικά. «Κανένα άτομο από την παραγωγή δεν ήταν υπερόπτης ή αλαζονικός». Μπορεί οι δίδυμες να μην έχουν πολλές παραπάνω μνήμες από τη σειρά, επειδή ήταν πολύ μικρές, αλλά όπως δηλώνει η Cali, «Θα ήθελα πολύ να ξανασυναντηθούμε με το cast αν και πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο». 

Δείτε ακόμη: 6 στιγμές από τα Φιλαράκια που αποδεικνύουν ότι η Rachel δεν ήταν καθόλου καλός άνθρωπος 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.