UPDATE #NOW

Τα χειρότερα πράγματα που έχουν κάνει τα αγαπημένα μας «Friends»


Εύα Καραμπάτσου

30 Οκτωβρίου 2019

Τα χειρότερα πράγματα που έχουν κάνει τα αγαπημένα μας «Friends»

"Θα είναι εκεί για σένα", όπως λένε και στο τραγούδι των τίτλων, τα αγαπημένα μας "Friends", αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι χαρακτήρες μέσα στη σειρά ήταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο. Σε όλη τη διάρκεια της σειράς, κάθε χαρακτήρας έκανε πολλές κινήσεις που δεν ήταν ιδιαίτερα καλές και προβλημάτισαν έντονα τους θεατές.

Κάθε χαρακτήρας έχει τα θετικά, καθώς και τα αρνητικά του στοιχεία, κι αυτός είναι από τους κύριους λόγους, για τους οποίους η σειρά έγινε τόσο δημοφιλής. Ακόμα και οι χαρακτήρες των αγαπημένων μας "Friends" έκαναν μερικά από τα πιο αξιολύπητα πράγματα ο ένας στον άλλο. Και ενώ όλοι τελικά γελάσαν, οι κινήσεις τους χαρακτηρίζονται τουλάχιστον κακές.

#1 Ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο Joey στις γυναίκες

Βαθιά μέσα του ο Joey έχει πολύ αγάπη στην καρδιά του και ενδιαφέρεται πολύ για τους ανθρώπους, αλλά επιφανειακά πιστεύει ότι είναι γυναικάς με εντυπωσιακό αριθμό φιλενάδων. Ενώ αυτό μπορεί να είναι διασκεδαστικό και να καυχιέται στον Chandler και στον Ross, ο Joey ουσιαστικά δεν συμπεριφέρεται και με τον καλύτερο τρόπο στις γυναίκες.

#2 Το κούρεμα που έκανε η Phoebe στη Monica

Ως επί το πλείστον, η Phoebe είναι ίσως το ωραιότερο μέλος στα "Φιλαράκια" γιατί είναι ειλικρινής, ενώ ποτέ δεν προσπαθεί σκόπιμα να αναστατώσει τους ανθρώπους και ακόμα και αυτή η στιγμή του κουρέματος, δεν ήταν κάτι που έκανε επίτηδες. Όταν η Monica αποφάσισε να εμπιστευτεί τη Phoebe να της κόψει τα μαλλιά, μάλλον έκανε το χειρότερο λάθος. Ενώ η Phoebe πραγματικά πίστεψε ότι έκανε πολύ καλή δουλειά, ήταν τελικά πολύ κακή απόφαση να κόψει τα μαλλιά της φίλης της χωρίς να ελέγξει ακριβώς τι ήθελε.

#3 Οι γνώσεις της Rachel για την ιστιοπλοΐα

Αν και μόνο ο Ross έχει βιώσει την εμπειρία της θυμωμένης πλευράς της Rachel, με τις περισσότερες φορές να είναι δικαιολογημένη λόγω των πράξεών του, όμως σ' ένα επεισόδιο, ο Joey ρίχνει κι αυτός μια ματιά στη χειρότερη πλευρά της Rachel. Μετά την αγορά ενός σκάφους, οι Joey και Rachel βγήκαν στο νερό με την Rachel να χρησιμοποιεί την εμπειρία της για να προσπαθήσει να διδάξει τον Joey πώς να το πλεύσει. Ωστόσο, όπως αναμενόταν, αυτό δεν έγινε. Ενώ η Rachel είναι συνήθως πολύ ήρεμη με τον Joey, σε αυτό το ταξίδι καταλήγει να χάνει την ψυχραιμία της εντελώς, φωνάζοντας ξανά και ξανά.

#4 Όταν ο Chandler έκανε σχέση με την αδερφή του Joey

Ένας κοινός κανόνας ανάμεσα σε φίλους, τόσο στη σειρά όσο και στην πραγματικότητα, είναι ότι δεν συνδέονται ερωτικά ποτέ με τα μέλη των οικογενειών τους. Ωστόσο, στη σειρά αυτός ο κανόνας είχε σπάσει μερικές φορές, όπως τότε που ο Chandler έκανε σχέση με μία από τις αδερφές του Joey.

#5 Όταν όλοι τους άργησαν στο δείπνο ευχαριστιών της Monica

Δεν είναι κάτι που το έκανε μόνο ένας, αλλά κάτι που έκανε ολόκληρη η ομάδα. Όλοι τους εμφανίστηκαν αργά στο δείπνο των Ευχαριστιών της Monica, αφού τους είχε γίνει ξεκάθαρο ότι αυτή η μέρα ήταν ξεχωριστή.

#6 Όταν η Monica έγινε φίλη με τη Julie

Στα χαρτιά, το να γίνει η Monica φίλη με την κοπέλα του αδερφού της, δεν είναι πραγματικά κακό. Όμως η Rachel δεν το είδε έτσι και δεν ήθελε να συνεχιστεί η φιλία της Monica με τη Julie, την τότε κοπέλα του Ross.

#7 Όταν ο Chandler και ο Joey "έχασαν" τον Ben

Αφού έπεισαν τον Ross, ο Chandler και ο Joey, ότι μπορούν να φροντίσουν τον μικρό του γιο, Ben, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, τον ξέχασαν κάπου, δείχνοντας πόσο ανεύθυνοι ήταν.

#8 Η περίφημη ατάκα "We were on a break"

Αν και κάποιοι μπορεί να συμφωνήσουν με τον Ross ότι ήταν σε "διάλειμμα" και η απόφασή του να κοιμηθεί με κάποια άλλη ήταν δικαιολογημένη, η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της σειράς, πιστεύουν ότι ο Ross δεν φέρθηκε σωστά.