CELEBRITIES

Το ξεκαρδιστικό post του Hugh Jackman στον Ryan Reynolds μετά την ανακοίνωση του πιο σέξι άντρα για το 2019, John Legend


The Jennettes

14 Νοεμβρίου 2019

Το ξεκαρδιστικό post του Hugh Jackman στον Ryan Reynolds μετά την ανακοίνωση του πιο σέξι άντρα για το 2019, John Legend

Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του πιο σέξι άντρα το 2008, ο Hugh Jackman σκέφτηκε να συγχαρεί τον φετινό νικητή, John Legend με ένα χιουμοριστικό post στο Instagram, στο οποίο «πειράζει» τον Ryan Reynolds και αφήνει 1% πιθανότητα το περιοδικό People να έχει κάνει λάθος εκτίμηση με τον φετινό τίτλο. 

O Reynolds, που είχε ψηφιστεί το 2010 ως ο πιο σέξι άντρας από το περιοδικό People, έχει ανοίξει μαζί με τον Jackman εδώ και χρόνια, μια διαδικτυακή «βεντέτα».

Στο σχετικό του post στο Instagram, ο Hugh Jackman εύχεται στον John Legend συγχαρητήρια ενώ στο βίντεο βλέπουμε να ρίχνει εντελώς «τυχαία» μπροστά στον Reynolds το εξώφυλλο που ο πρώτος ποζάρει ως ο πιο σέξι άντρας στο περιοδικό People.

Η απάντηση του Reynolds, είναι εξίσου αποστομωτική, «Ναι, έχω μερικά τεύχη με εσένα, αλλά έχω κόψει από το εξώφυλλο τα μάτια ή το στόμα»! 

Δείτε ακόμη: Οι κόρες της Blake Lively και του Ryan Reynolds έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.