CELEBRITIES

Το throwback video της Salma Hayek στο οποίο χορεύει με μαύρο μπικίνι top και μίνι φούστα


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2019

Το throwback video της Salma Hayek στο οποίο χορεύει με μαύρο μπικίνι top και μίνι φούστα

Στο τελευταίο της Instagram post, η αγαπημένη Salma Hayek μάς πάει πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα, στο 2004 και στην ταινία «After the Sunset». 

H 53χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό ένα βίντεο, στο οποίο χορεύει, φορώντας ένα μαύρο bikini top και μια μίνι φούστα, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Pierce Brosnan. 

Η ίδια γράφει κάτω από τη σχετική δημοσίευση, «Μια φορά κι έναν καιρό… Όταν ήμουν πολύ αδύνατη» με πολλά σχόλια να ακολουθούν από κάτω.

Ανάμεσα στα σχόλια του κοινού, που τη βρίσκουν πανέμορφη, και τότε αλλά και τώρα, της γράφει και ο 66χρονος πια, Brosnan, λέγοντάς της πως φαίνεται ακόμη το ίδιο νέα με τότε. 

Η Hayek αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Eternals», υποδυόμενη την ηρωίδα Ajak, και οι θαυμαστές της περιμένουν να τους σαγηνεύσει για μια ακόμη φορά με την υποκριτική και το ταλέντο της. 

Δείτε ακόμη: Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της 53χρονης Salma Hayek σε 10 φωτογραφίες χωρίς makeup 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.