CELEBRITIES

Η απροσδόκητη αντίδραση της Victoria Beckham όταν έμαθε ότι ο γιος της Brooklyn ψηφίστηκε ανάμεσα στους πιο sexy άντρες του κόσμου


The Jennettes

26 Νοεμβρίου 2019

Η απροσδόκητη αντίδραση της Victoria Beckham όταν έμαθε ότι ο γιος της Brooklyn ψηφίστηκε ανάμεσα στους πιο sexy άντρες του κόσμου

Το People ανακοίνωσε και φέτος την λίστα με τους πιο sexy άντρες του κόσμου και μπορεί όλοι να μιλάνε για την πρώτη θέση που κατέκτησε ο John Legend αλλά σε αυτή τη λίστα φιγουράρει και το όνομα τόσο του David Beckham όσο όμως και του γιου του, Brooklyn.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το ευχάριστο γεγονός για την οικογένεια Beckham η Victoria καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres όταν ρωτήθηκε πως νιώθει η ίδια φάνηκε ιδιαίτερα αμήχανη και σχολίασε: «Δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να το ξέρω αυτό».

Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν έχουμε συνηθίσει την Victoria να σχολιάζει πιο ανοιχτά τέτοιου είδους γεγονότα αφού το 2015 ο David Beckham ήταν στην κορυφή της λίστας με τους πιο sexy άντρες αλλά μάλλον δεν ένιωσε το ίδιο άνετη φέτος που βρίσκεται και ο γιος της.

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.