CELEBRITIES

Robert Redford για Donald Trump: « Η διακυβέρνησή του είναι μια συγκαλυμμένη μοναρχία»


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2019

Robert Redford για Donald Trump: « Η διακυβέρνησή του είναι μια συγκαλυμμένη μοναρχία»

Ο Robert Redford εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Donald Trump μέσω του NBC News, χαρακτηρίζοντας τον δικτάτορα και μονάρχη.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο ίδιος με αφορμή τις αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του Αμερικανού προέδρου: «Βιώνουμε μια κρίση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα συναντήσω στη ζωή μου. Ο σεβασμός μας για την αλήθεια, το κράτος δικαίου, η αναγκαία ελευθερία του Τύπου και η πολύτιμη ελευθερία του λόγου απειλούνται από έναν μόνο άνδρα».

Ενώ συνεχίζει, δηλώνοντας: «Είναι ώρα για τον Trump και όλους όσοι στο Κογκρέσο επέλεξαν την πίστη στο κόμμα από τον όρκο τους για υπεράσπιση του Συντάγματος να φύγουν. Είναι στο χέρι μας αυτό να συμβεί με τη δύναμη της ψήφου μας. Θεώρησα δίκαιο να του δώσω μια ευκαιρία αν και δεν ήταν επιλογή μου αλλά άρχισε να με απογοητεύει και να με ανησυχεί η πορεία και πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος». 

Ο ηθοποιός χαρακτηρίζει τη διακυβέρνηση του Trump ως «μια συγκαλυμμένη μοναρχία που είναι τόσο χαοτική ώστε δεν του προκαλεί έκπληξη το πόσοι άνθρωποι έχουν ξεγελαστεί». Όπως δηλώνει, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει πια Διχασμένες Πολιτείες. «Μένουν έντεκα μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές, για να αξιοποιήσουμε τη μοναδική μας ευκαιρία να διορθώσουμε την πορεία του πλοίου και να αλλάξουμε την πορεία της καταστροφής που βρίσκεται όλο και πιο κοντά μας». 

Δείτε ακόμα: Ποια είναι η πριγκίπισσα που ντύνεται καλύτερα από την Kate Middleton 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.