CELEBRITIES

Μόνο η Jennifer Lopez θα μπορούσε να συμβουλέψει τη Charlize Theron για τα μυστικά επιτυχίας των celebrities


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2019

Μόνο η Jennifer Lopez θα μπορούσε να συμβουλέψει τη Charlize Theron για τα μυστικά επιτυχίας των celebrities

Υπάρχουν φορές που ακόμη και οι celebrities χρειάζονται συμβουλές, ακόμη και στον τρόπο που πρέπει να διαχειρίζονται τη φήμη και την αναγνωρισιμότητά τους. 

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο L.A. Times που συμμετείχαν γνωστές ηθοποιοί, όπως οι Charlize Theron, Renée Zellweger, Cynthia Erivo και Nora Lum, η 44χρονη πρωταγωνίστρια του Bombshell, Charlize Theron έδειξε ιδιαίτερη προσοχή  στη Jennifer Lopez και τις συμβουλές της γύρω από το πώς να διαχειρίζεται κανείς σωστά τον ρόλο του ως celebrity.

«Νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ευθύνη όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο. Είναι ένα γεγονός το οποίο δεν μπορείς να παραβλέψεις. Πρέπει να μας νοιάζει για το τι λέει ο κόσμος για εμάς, δίνοντας πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Σε αυτό προσπαθώ καθημερινά να επικεντρώνομαι και αν θεωρούμαι επιτυχημένη celebrity είναι γιατί προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου και να παραμένω αυθεντική». 

Η λαμπερή ηθοποιός, συνέχισε λέγοντας: «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κακές μέρες. Είμαι άνθρωπος και κουράζομαι, αλλά γνωρίζω πως πάντα θα είμαι στο στόχαστρο του σχολιασμού από το κοινό και αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει αρνητικά καμία διασημότητα».

Δείτε ακόμη: 5 διάσημα ζευγάρια αποκαλύπτουν πώς πρωτογνωρίστηκαν 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.