CELEBRITIES

Jennifer Lopez: «Είμαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να κάνω παιδιά με τον Alex»


The Jennettes

5 Δεκεμβρίου 2019

Jennifer Lopez: «Είμαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να κάνω παιδιά με τον Alex»

«Είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό», αποκάλυψε η διάσημη τραγουδίστρια, Jennifer Lopez, μιλώντας για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά με τον σύντροφό της Alex Rodriguez.

Η Λατίνα σταρ, που έχει ήδη δυο δίδυμα παιδιά την Emme Maribel και τον Max από το γάμο της με τον Marc Anthony και φυσικά έχει και τέλεια σχέση με τις δυο κόρες του αρραβωνιαστικού της Alex Rodriguez, δεν λέει όχι σε ένα ακόμη παιδί. Η JLo κάνοντας μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το νέο τεύχος του People, μίλησε για όλους. «Μεγαλώνουμε όλοι μαζί. Όταν αρραβωνιαστήκαμε, ήταν όλοι χαρούμενοι… Και τα παιδιά ξέρουν πως υπάρχει μόνο αγάπη για αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Lopez.

Και απαντώντας στην ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, η 50χρονη τραγουδίστρια, Jennifer Lopez είπε: «Δεν ξέρω ποια είναι τα σχέδια του Θεού, αλλά θα ήθελα να το προσπαθήσω. Είμαι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο». 

Δείτε ακόμη: 12 sexy εμφανίσεις της Jennifer Lopez που έχουν μείνει στην ιστορία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.