CELEBRITIES

Η Sarah Jessica Parker δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το Sex and the City, με έναν guest star που είχαμε ξεχάσει


The Jennettes

12 Δεκεμβρίου 2019

Η Sarah Jessica Parker δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το Sex and the City, με έναν guest star που είχαμε ξεχάσει

Η Sarah Jessica Parker ετοίμασε μια έκπληξη στο κοινό που τη λάτρεψε για τον ρόλο της ως Carrie Bradshaw στο Sex and the City. 

Η 54χρονη λαμπερή ηθοποιός δημοσίευσε throwback στιγμές από την αγαπημένη σειρά, από δύο επεισόδια στα οποία είχε εμφανιστεί ως guest star, ο αγαπημένος της φίλος, Andy Cohen. Η ίδια γράφει κάτω από το post της πόσο σημαντικός είναι για εκείνη πια ο Cohen, αναφερόμενη σε μία φιλία που ξεκίνησε από πολύ νωρίς. 

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τη στιγμή που ο Andy Cohen δοκιμάζει ένα παπούτσι στο πόδι της Carrie στην έκτη σεζόν της σειράς, ενώ στη δεύτερη τους βλέπουμε μαζί σε έναν κατάμεστο χώρο.

Πολλοί fans σχολίασαν από κάτω ότι δεν θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν πώς ήταν ο Cohen σε αυτόν τον ρόλο εάν δεν το επεξηγούσε η Sarah Jessica Parker, με πολλούς να λένε πως πρέπει να ξαναδούν τα επεισόδια τώρα για πολλοστή φορά. 

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Cohen είχε δημοσιεύσει κι εκείνος την τελευταία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, εξηγώντας τη φύση του ρόλου του στη σειρά που αναμφίβολα, άφησε εποχή, αλλά φαίνεται πως έπρεπε να το κάνει και η Parker για να βοηθήσει το κοινό με τη μνήμη του. 

Δείτε ακόμη: Οι δίδυμες κόρες της Sarah Jessica Parker κάνουν σπάνια δημόσια εμφάνιση 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.