CELEBRITIES

Η Βασίλισσα Ελισάβετ καλλυμένη με σμαράγδια στην ετήσια γιορτή του διπλωματικού σώματος


The Jennettes

14 Δεκεμβρίου 2019

Η Βασίλισσα Ελισάβετ καλλυμένη με σμαράγδια στην ετήσια γιορτή του διπλωματικού σώματος

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' φόρεσε την τιάρα "Vladimir", σκουλαρίκια και κολιέ γεμάτο σμαράγδια, καταφέρνοντας να κλέψει όλες τις εντυπώσεις στην ετήσια γιορτή του διπλωματικού σώματος.

Ένας άλλος χρόνος, μια ακόμη υποδοχή του διπλωματικού σώματος στο παλάτι του Buckingham. Η ετήσια βασιλική γιορτή είναι γνωστή για τη φιλοξενία των περισσότερων VIP, όπως πρεσβευτές, διπλωμάτες, παγκόσμιοι ηγέτες και φυσικά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο κωδικός ενδυμασίας "white tie" σημαίνει ότι θα υπάρχει λαμπρότητα, πόσο μάλλον όταν εμφανίζεται πιο λαμπερή από ποτέ η ίδια η Βασίλισσα.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' έφθασε στην εκδήλωση φορώντας ένα κομψό φόρεμα της Angela Kelly. Συνδύασε το λευκό φόρεμα με λευκά γάντια, ασημένια παπούτσια, ασημένια τσάντα και αυτοκρατορικά κοσμήματα, επιλέγοντας την τιάρα Vladimir με σμαραγδένια σκουλαρίκια και αντίστοιχο κολιέ.

Η τιάρα, μάλιστα, έχει μια αξιοσημείωτη ιστορία. Ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ Β την κληρονόμησε από τη γιαγιά της, τη Βασίλισσα Μαρία, η τιάρα ανήκε αρχικά στην Μεγάλη Δούκισσα Μαρία Παβλόφνα της αυτοκρατορικής Ρωσίας. Κατά τη διάρκεια της μπολσεβίκικης επανάστασης στις αρχές της δεκαετίας του 1900, η δούκισσα και η οικογένειά της, εγκατέλειψαν τη Ρωσία, όπου άφησε τα περίφημα κοσμήματά της - συμπεριλαμβανομένης της τιάρα - σε μία θυρίδα που κρύβεται σε έναν τοίχο στο παλάτι της Αγίας Πετρούπολης. Οι Βρετανοί αξιωματούχοι μυστικών πληροφοριών τελικά έβγαλαν λαθραία τα κοσμήματα από το κρησφύγετο, πωλώντας τα στη Βασίλισσα Μαίρη.

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.