CELEBRITIES

Η Kate Middleton αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη λέξη του μικρού πρίγκιπα Louis 


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2019

Η Kate Middleton αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη λέξη του μικρού πρίγκιπα Louis 

Μπορεί να πιστεύουμε ότι οι πρώτες λέξεις ενός παιδιού είναι μόνο οι «μαμά» και «μπαμπάς», αλλά φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Πρίγκιπα Louis. 

Όπως αποκάλυψε η Kate Middleton, πιο εύκολο για τον μικρότερο γιο της ήταν να πει τη λέξη «Mary». Πρόκειται για το όνομα της Mary Berry, που είναι διάσημη συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και παρουσιάστρια της Μεγάλης Βρετανίας.

Καλεσμένη λοιπόν, μαζί με τον πρίγκιπα William, η δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε στην παρουσιάστρια στα πλαίσια μιας ειδικής εορταστικής εκπομπής με φιλανθρωπικό χαρακτήρα: «Μία από τις πρώτες λέξεις του Louis ήταν “Mary”, καθώς φτάνει το ράφι στο οποίο έχω όλα τα βιβλία μαγειρικής. Τα παιδιά ενθουσιάζονται από πρόσωπα και τα πιο πολλά βιβλία μαγειρικής που έχω στο ράφι μου, έχουν το πρόσωπό σου. Έτσι, ο Louis τα ξεφυλλίζει και σε έχει μάθει. Είμαι σίγουρη ότι αν ήταν τώρα εδώ, θα σε αναγνώριζε και θα σε φώναζε». 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.