CELEBRITIES

The Eternals: Η Angelina Jolie κατηγορείται ότι έκλεψε την ιδέα μιας κωφάλαλης δασκάλας των παιδιών της για το σενάριο της νέας ταινίας


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2019

The Eternals: Η Angelina Jolie κατηγορείται ότι έκλεψε την ιδέα μιας κωφάλαλης δασκάλας των παιδιών της για το σενάριο της νέας ταινίας

Η Angelina Jolie κατηγορείται ότι έκλεψε την ιδέα μιας πρώην κωφάλαλης δασκάλας των παιδιών της, πάνω στην οποία στηρίχθηκε το σενάριο της νέας ταινίας The Eternals. 

Η 44χρονη ηθοποιός είχε προσλάβει την κωφάλαλη Antoinette Abbamonte για να διδάξει τη νοηματική γλώσσα σε δύο από τα έξι παιδιά της από το 2016 έως το 2019. Η 53χρονη Abbamonte που είναι επίσης ηθοποιός και γνωρίζει από σκηνοθεσία, ισχυρίζεται ότι η Jolie της έκλεψε την ιδέα για την πρώτη παρουσία κωφής ηρωίδας στην ταινία The Eternals

Όπως δήλωσε η κωφάλαλη δασκάλα, η ίδια είχε στείλει στην Angelina Jolie ένα e- mail τον Μάιο του 2018, στο οποίο είχε καταθέσει την ιδέα της για μια super ηρωίδα που θα μπορούσε να διαβάσει τις σκέψεις των ανθρώπων μετά την απώλεια της ακοής της. 

Μετά την αποστολή του mail, έγινε γνωστό ότι η Jolie θα συμμετέχει στην ταινία της Marvel, «The Eternals», όπου ένας από τους χαρακτήρες θα είναι η κωφή ηρωίδα Makkari, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Lauren Ridloff. Όταν μάλιστα, η Abbamonte μοιράστηκε την ιδέα της με τη Jolie, εκείνη άρχισε να τη ρωτάει πολλά πράγματα με αποτέλεσμα ο χαρακτήρας να ολοκληρωθεί και να μπει στο σενάριο της ταινίας. 

Η κωφάλαλη ηθοποιός περιμένει αποζημίωση για την ιδέα της, καθώς και το όνομα της να συμπεριληφθεί στα credits. Η ίδια έχει ήδη κινηθεί νομικά ενώ όπως δήλωσε, όταν η δασκάλα ρώτησε ευθέως τη Jolie «Πώς συνέβη αυτό;», η ηθοποιός της απάντησε πως: «Το Σύμπαν κάποιες φορές, λειτουργεί μυστηριωδώς».  

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.