CELEBRITIES

Γιατί ο Brad Pitt επιλέγει να περάσει τα 56α γενέθλια με τα τρία από τα έξι παιδιά του


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2019

Γιατί ο Brad Pitt επιλέγει να περάσει τα 56α γενέθλια με τα τρία από τα έξι παιδιά του

Ο Brad Pitt πρόκειται να περάσει τα γενέθλιά του, καθώς και τις μέρες των Χριστουγέννων με τρία παιδιά από τα έξι παιδιά του.

Ο διάσημος ηθοποιός γίνεται 56 στις 18 Δεκεμβρίου και θα γιορτάσει με τα βιολογικά παιδιά του, τα 11χρονα δίδυμα, Knox και Vivienne και τη 13χρονο Shiloh. Δεν είναι σαφές γιατί ο Maddox, ο Pax και η Zahara φέρονται να παραλείπουν τις εορταστικές μέρες παρέα με τον πατέρα τους. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Brad Pitt θα γίνει 56 μέσα σε λίγες μέρες, αλλά ο ηθοποιός σκοπεύει να γιορτάσει την ιδιαίτερη μέρα με αρκετά μέλη της οικογένειάς του. Πηγές αναφέρουν ότι " κάποια από τα παιδιά του θα είναι με τον ηθοποιό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες σπίτι και την Παραμονή των Χριστουγέννων."

Οι Pitt και Jolie ανακοίνωσαν το χωρισμό τους το 2016 και από τότε προσπαθούν να βρίσκουν συνεχώς λύσεις για να είναι καλά τα παιδιά τους, αλλά και οι ίδιοι.

Δείτε ακόμη:H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.