CELEBRITIES

Brad Pitt: 6 πράγματα που δεν ξέραμε για τον ελκυστικό ηθοποιό, που σήμερα έγινε 56 χρονών


The Jennettes

18 Δεκεμβρίου 2019

Brad Pitt: 6 πράγματα που δεν ξέραμε για τον ελκυστικό ηθοποιό, που σήμερα έγινε 56 χρονών

Ο Brad Pitt μπορεί σήμερα να μπήκε στα 56, αλλά παραμένει το ίδιο γοητευτικός στην οθόνη, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του ως ένας από τους πιο ελκυστικούς άνδρες στον πλανήτη.

Από την εποχή που ξεκίνησε δειλά να υποδύεται τον άγνωστο ταξιδιώτη που αποπλανεί τη Geena Davis στην ταινία Thelma & Louise μέχρι σήμερα, υπάρχουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες, αλλά αφανείς πτυχές γύρω από τη ζωή του βραβευμένου ηθοποιού. 

Ο σαγηνευτικός λοιπόν, Brad Pitt:

1. Έχει δίπλωμα πιλότου

Εάν κάποτε ονειρευτήκατε να πραγματοποιήσετε πτήση με πιλότο τον Brad Pitt, πρέπει να γνωρίζετε ότι η φαντασία σας δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς ο αγαπημένος ηθοποιός έχει κάνει μαθήματα σε ελικόπτερο στην Τσεχία, περνώντας με επιτυχία τις εξετάσεις που του προσέφεραν τον τίτλο του πιλότου. 

2. Έχει δεχτεί απόρριψη από την Christina Applegate

Το 1989, η Christina Applegate ήταν 18 ετών και πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά "Παντρεμένοι με Παιδιά".

Η ίδια βγήκε με τον Brad Pitt βγήκαν μόνο ένα ραντεβού και αυτό ήταν στην απονομή των MTV Awards, το οποίο έληξε άδοξα. Η 18χρονη τότε ηθοποιός τον παράτησε για τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Skid Row, Sebastian Bach.

3. Θα ήταν παραλίγο δημοσιογραφικό δαιμόνιο

Μόλις αποφοίτησε από το Λύκειο, πέρασε στο Πανεπιστήμιο όπου φοίτησε στη δημοσιογραφία με ειδίκευση στη διαφήμιση.

Ο ίδιος αποφάσισε να τα παρατήσει δύο εβδομάδες πριν πάρει το πτυχίο του για να κυνηγήσει την καριέρα του στην υποκριτική. 

4. Είναι πατέρας του πρώτου νηπίου που έγινε κέρινο ομοίωμα στο Madame Tussauds 

Μπορεί να έχουν γεννηθεί πολλά μωρά διασήμων, αλλά η γέννηση του πρώτου παιδιού, Shiloh του Brad και της Angelina σήμανε τη διαφορετικότητα. Ήταν μόλις οκτώ εβδομάδων, όταν ο μικρός Shiloh έγινε κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Madame Tussauds. 

5. Δεν θα μπορέσει ποτέ να ταξιδέψει στην Κίνα

Το όνομα του διάσημου ηθοποιού είναι στη μαύρη λίστα μαζί με τα ονόματα των Harrison Ford και Richard Gere με αποτέλεσμα να μη μπορούν ποτέ να δουν από κοντά την Κίνα. Ο Pitt έχασε το δικαίωμα εισόδου στη χώρα μετά τον ρόλο του ως Αυστριακός Αλπινιστής και φίλος του Dalai Lama στην ταινία "7 χρόνια στο Θιβέτ". 

6. Ξέρει να μιλάει ιαπωνικά

Μπορεί να μην ξέρει τη γλώσσα άπταιστα αλλά η μορφή του έχει φιλοξενηθεί πολλάκις, σε διαφημίσεις στην ιαπωνική τηλεόραση με τους Ιάπωνες μάλιστα, να τον αποκαλούν "Brapi". 

Ο ελκυστικός ηθοποιός αποφάσισε να γιορτάσει τα φετινά του γενέθλια με τα τρία από τα έξι παιδιά του, ενώ είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει και στο μέλλον, με πολλές ακόμη άγνωστες πλευρές της ζωής του, που θα έρχονται σταδιακά στο φως!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.