CELEBRITIES

Ο Donald Trump μίλησε για τη guest εμφάνισή του στο Home Alone 2: «Τιμή μου που συμμετείχα»


The Jennettes

27 Δεκεμβρίου 2019

Ο Donald Trump μίλησε για τη guest εμφάνισή του στο Home Alone 2:  «Τιμή μου που συμμετείχα»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, πολύ πριν τον Λευκό Οίκο, είχε κάνει μια σύντομη εμφάνιση στη χριστουγεννιάτικη ταινία «Home Alone 2», που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1992.

Ο ίδιος μίλησε για τη guest εμφάνισή του στην ταινία όταν στρατιώτης τον ρώτησε για το θέμα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Όπως δήλωσε ο Trump για τον μικρό ρόλο του στην αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία, «Ήμουν λίγο νεότερος, θα έλεγα. Ήταν αναμφίβολα, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία. Ήταν τιμή μου που συμμετείχα». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μόλις είχε αποκτήσει τότε το Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη, όπου είχαν γυριστεί πολλές σκηνές της ταινίας. 

Δείτε ακόμη: Από τη Miley Cyrus μέχρι την Kylie Jenner: 13 αγαπημένοι celebrities μάς δείχνουν πώς πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.