CELEBRITIES

Η Madonna εξηγεί γιατί πρέπει να ακυρώσει τις συναυλίες της: «Κλαίω από τους πόνους , δεν είναι ντροπή να είσαι άνθρωπος»


The Jennettes

27 Δεκεμβρίου 2019

Η Madonna εξηγεί γιατί πρέπει να ακυρώσει τις συναυλίες της: «Κλαίω από τους πόνους , δεν είναι ντροπή να είσαι άνθρωπος»

Μόλις δύο ώρες πριν από την έναρξη συναυλίας της, η Madonna ακύρωσε την εκδήλωση, στο πλαίσιο της περιοδείας «Madame X», προκαλώντας τις αντιδράσεις το κοινού. 

Την επόμενη ημέρα ακριβώς μετά τη συναυλία, έγινε γνωστή η είδηση πως ο πρώην σύζυγος της διάσημης τραγουδίστριας, Guy Ritchie, κατέθεσε επισήμως αίτηση διαζυγίου. Έπειτα από την απόφαση της να ακυρώσει και τις επερχόμενες συναυλίες της, η ίδια δημοσίευσε στο Instagram ένα video από το show της το βράδυ του Σαββάτου στο Miami. 

Όπως εξήγησε στη δημοσίευση της, η συναυλία δεν έγινε καθώς υποφέρει από φρικτούς πόνους και οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί. Σύμφωνα με την ίδια, «Ενώ σκαρφάλωνα τη σκάλα για τραγουδήσω το βράδυ του Σαββάτου στο Miami, έκλαιγα από τον πόνο των τραυματισμών μου, που τις τελευταίες ημέρες είναι απερίγραπτος. Με κάθε τραγούδι μου έλεγα και μια προσευχή για να καταφέρω το επόμενο και να βγάλω το show. Οι προσευχές μου εισακούστηκαν και τελικά τα κατάφερα».

Ενώ συνεχίζει, «Θεωρώ τον εαυτό μου μαχήτρια. Ποτέ δεν παραιτούμαι, ποτέ. Ωστόσο, τώρα πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να δεχθώ πως ο πόνος είναι προειδοποίηση. Θέλω να πω σε όλους τους fans μου πόσο πολύ λυπάμαι που έπρεπε να ακυρώσω το τελευταίο σόου μου. Πέρασα τις τελευταίες δυο ημέρες με γιατρούς, ακτινογραφίες, εξετάσεις και κλάματα. Μου ξεκαθάρισαν πως αν θέλω να συνεχίσω την περιοδεία μου πρέπει να ξεκουραστώ για όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να μην προκαλέσω ανεπανόρθωτη ζημιά στο σώμα μου. Ποτέ δεν άφησα κανέναν τραυματισμό να με σταματήσει αλλά αυτή τη φορά πρέπει να αποδεχθώ πως δεν είναι ντροπή να είσαι άνθρωπος και πως ενίοτε πρέπει να πατάς το κουμπί της παύσης. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση, την αγάπη και την υποστήριξη. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν και έτσι θα γίνει επειδή η Madame X είναι μαχήτρια. Καλές γιορτές σε όλους». 

Δείτε ακόμα: Madonna: Η βασίλισσα της Ποπ, "Madonna: Η βασίλισσα της Ποπ, 18 χρονών χορεύει γυμνή μπαλέτο 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.