CELEBRITIES

Queen Bey: Η δεκαετία που φεύγει, ανήκει δικαιωματικά στο φαινόμενο Beyoncé


The Jennettes

27 Δεκεμβρίου 2019

Queen Bey: Η δεκαετία που φεύγει, ανήκει δικαιωματικά στο φαινόμενο Beyoncé

Το 2007, ένας δημοσιογράφος είχε ρωτήσει την 25χρονη τότε Beyoncé τι χαρακτηρισμό θα ήθελε να της αποδώσει στη συνέντευξή τους. Τότε, εκείνη απάντησε πως ο κόσμος θα ήθελε να τη συνδέσει στο μυαλό του με έναν «ζωντανό θρύλο»! 

Η δεκαετία που ακολούθησε, την ανέδειξε σίγουρα σε ένα τεράστιο ταλέντο, προσφέροντάς της αρκετές επαγγελματικές διακρίσεις. Τα δέκα προηγούμενα χρόνια είναι δικαιωματικά αφιερωμένα στη Beyoncé καθώς μέσα σε αυτά τη δεκαετία, η διάσημη τραγουδίστρια κατέκτησε πολλές φορές, την κορυφή. 

Η δεκαετία για την 38χρονη τραγουδίστρια ξεκίνησε δυναμικά, καθώς το 2010 κέρδισε το βραβείο Grammy για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς, γεγονός που σηματοδότησε μία λαμπρή μουσική πορεία τα επόμενα χρόνια. Η δεκαετία επεφύλασσε για την τραγουδίστρια αμέτρητες επιτυχίες, ξεχωρίζοντας τα δύο μουσικά της albums με λαμπρές διακρίσεις και το ντοκιμαντέρ «Homecoming» για την ιστορική εμφάνιση της στο μουσικό φεστιβάλ Coachella το 2018. 

Από την κυκλοφορία επιτυχημένων albums έως και τη γέννηση και των τριών παιδιών της, η δεκαετία που φεύγει, είναι αναμφίβολα, η καλύτερη και πιο τυχερή για τη διάσημη τραγουδίστρια, που έχει κατακτήσει τις καρδιές μας ως Queen Bey, και ξεχωρίζει κατά πολλούς, σε σχέση με την εκκεντρική Lady Gaga, τη Rihanna και την Kate Perry.

Δείτε ακόμα: Beyonce: Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια φωτογράφιση εγκυμοσύνης 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.