CELEBRITIES

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Ο λόγος που δεν έγιναν δεκτοί σε εστιατόριο στον Καναδά


The Jennettes

28 Δεκεμβρίου 2019

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Ο λόγος που δεν έγιναν δεκτοί σε εστιατόριο στον Καναδά

Απ' ότι φαίνεται και μέλος της βασιλικής οικογένειας να είναι κανείς, δεν μπορεί να τα έχει όλα. Αυτό ισχύει για τη Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry, οι οποίοι περνούν τις διακοπές τους στον Καναδά.

Το ζευγάρι, που αποφάσισε να περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στον Καναδά, περνούν τον χρόνο τους κάνοντας διάφορες δραστηριότητες μαζί. Και ενώ ορισμένοι ντόπιοι είναι περισσότερο από ευτυχείς στο να φιλοξενήσουν τον Harry και τη Meghan, οι ιδιοκτήτες εστιατορίου απέρριψαν το αίτημά τους να φάνε στο εστιατόριό του. Ο λόγος; Η ανάγκη για μεγαλύτερη φύλαξη.

Το "Deep Cove Chalet", είναι ένα εστιατόριο με θαλασσινά που ανήκει στους Bev και Pierrer Koffel στο Βανκούβερ. Από το εστιατόριο αφού ερευνήθηκε από την ομάδα ασφαλείας της Meghan και του Harry, ζητήθηκε τραπέζι για τους Δούκες του Sussex. Ωστόσο, η Bev Koffel, αφού μίλησε με τον σύζυγό της, αρνήθηκε να δεχθεί στο εστιατόριό του, το ζεύγος. Οι ιδιοκτήτες θεώρησαν ότι το ζεύγος χρειαζόταν μεγαλύτερη φύλαξη και ασφάλεια, κάτι που θα τους στερούσε την ελευθερία, την απόλαυση και την ιδιωτηκότητα. \

Δείτε ακόμη: Πωλείται το πολυτελές σπίτι που έμενε η Meghan Markle με τον πρώην σύζυγό της

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.