CELEBRITIES

Η Michelle Pfeiffer πούλησε το υπέροχο σπίτι της για 22 εκατομμύρια δολάρια


The Jennettes

2 Ιανουαρίου 2020

Η Michelle Pfeiffer πούλησε το υπέροχο σπίτι της για 22 εκατομμύρια δολάρια

Η διάσημη ηθοποιός εκτός από το ξεχωριστό γούστο που έχει όσον αφορά την εμφάνισή της, όπως ήταν αναμενόμενο διαθέτει εξαιρετικό γούστο και στην επιλογή κατοικίας. Το σπίτι που διαμένει για πολλούς ανθρώπους είναι στη κυριολεξία, ένας επίγειος παράδεισος. Η ίδια επέλεξε την κατοικία τόσο για τις ανέσεις που τις προσφέρει καθώς επίσης και για την ησυχία της περιοχής.

Βέβαια πρόσφατα, αποφάσισε να πουλήσει το συγκεκριμένο σπίτι στο Woodside του Σαν Φρανσίσκο, το οποίο είχε αγοράσει το 2004. Η αξία του έχει εκτιμηθεί περίπου στα 29,5 εκατομμύρια δολάρια. Τελικά όμως αναγκάστηκε να κατεβάσει την τιμή στα 22 εκατομμύρια δολάρια και κατάφερε να το πωλήσει.

Η πολυτελές κατοικία, όπως θα δείτε στο βίντεο, είναι 600 τ. μ. και έχει επιρροές από την Γαλλία αφού μοιάζει με γαλλική αγροικία. Κυριαρχεί παντού το πράσινο, το ξύλο και η πέτρα. Διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη ενώ για περισσότερη απομόνωση το σπίτι έχει μια ιδιωτική πολυτελές σουίτα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από διάσημα ξενοδοχεία.

Δείτε όλες τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.