CELEBRITIES

H Katy Perry σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις της - «Ο Orlando για μένα είναι η άγκυρα που με κρατά στη γη»


The Jennettes

3 Ιανουαρίου 2020

H Katy Perry σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις της - «Ο Orlando για μένα είναι η άγκυρα που με κρατά στη γη»

Η 35χρονη τραγουδίστρια, Katy Perry, προχώρησε πρόσφατα σε αποκαλύψεις γύρω από την προσωπική της ζωή, ενώ δεν παρέλειψε να ανεφερθεί και στα χρόνια που ήταν αρκετά δύσκολα για εκείνη. 

Το χρονικό διάστημα μετά το διαζύγιό της το 2012 από τον Russell Brand πέρασε, όπως εξηγεί, μία περίοδο κατάθλιψης. "Περνούσα κατάθλιψη και δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι", αναφέρει. "Στο παρελθόν, κατάφερα να το ξεπεράσω, αλλά αυτή τη φορά συνέβη κάτι που με έκανε να "πέσω" κάτω πολλές φορές. Έπρεπε να περάσω πραγματικά σε ένα ταξίδι ψυχικής υγείας". Μέρος αυτού του ταξιδιού είναι και η σχέση της με τον Orlando Bloom.

"Έχω κάνει πολύ ψυχική, πνευματική και συναισθηματική δουλειά τα τελευταία χρόνια. Το μεγαλύτερο ψέμα που έχουμε πει ποτέ ως καλλιτέχνες είναι ότι πρέπει να εμμένουμε στον πόνο για να δημιουργούμε", λέει. "Δεν θέλω να είμαι σε συναισθηματικό πόνο ολόκληρη τη ζωή μου για να γράφω τραγούδια", αναφέρει χαρακτηριστικά.

"... έχω πάει σε θεραπεία, έχω περάσει από τη διαδικασία Hoffman, έχω κάνει φυτική ιατρική ... Και έχω έναν σύντροφο, ο οποίος είναι εξίσου ενθουσιασμένος με την εύρεση ισορροπίας", προσθέτει η Perry. "Ο Orlando είναι η άγκυρα που με συγκρατεί στη γη και είναι πολύ αληθινός, δεν είναι οπαδός της Katy Perry, αλλά της πραγματικής Katheryn Hudson", εξηγεί η τραγουδίστρια.

Δείτε ακόμη: Οι διασημότεροι χωρισμοί της δεκαετίας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.