CELEBRITIES

Χρυσές Σφαίρες 2020: Τα σημαντικότερα highlights της βραδιάς


The Jennettes

6 Ιανουαρίου 2020

Χρυσές Σφαίρες 2020: Τα σημαντικότερα highlights της βραδιάς

Με τις πιο διάσημες αφίξεις στο κόκκινο χαλί «σφραγίστηκε» η 77η τελετή απονομή των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες». 

Μετά από αρκετό καιρό, η Jennifer Aniston, o Brad Pitt και ο Leonardo DiCaprio τίμησαν με την παρουσία τους τον θεσμό, ενώ παρούσες με εντυπωσιακά outfits ήταν και η Jennifer Lopez, η Nicole Kidman, η Charlize Theron, η Scarlett Johansson, η Taylor Swift και η Margot Robbie.

 

Πέρα από την παρέλαση των αστέρων, η βραδιά μένει στην ιστορία και για αρκετούς ακόμα λόγους. Οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι τα χιουμοριστικά σχόλια των νικητών επί σκηνής που δύσκολα θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα, αλλά και οι συγκινητικές στιγμές. 

Στο επίκεντρο των σχολίων της βραδιάς βρέθηκε ο λόγος του Brad Pitt, όταν παρέλαβε τη Χρυσή Σφαίρα του για την ερμηνεία του στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ».

Ο διάσημος ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Leonardo DiCaprio, με έντονη δόση χιούμορ. «Πριν το The Revenant (σ.σ. την ταινία για την οποία ο DiCaprio κέρδισε το Όσκαρ πριν λίγα χρόνια μετά από αρκετές σεζόν... αναμονής) συνήθιζα να παρακολουθώ κάθε χρόνια τους συμπρωταγωνιστές του να παραλαμβάνουν βραβεία και να τον ευχαριστούν. Ξέρω πλέον το γιατί, είναι ένας πραγματικός σταρ, ευγενής και δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ πάνω σήμερα χωρίς εσένα δίπλα μου» είπε αρχικά, ενώ συνέχισε αναφερόμενος τη διάσημη σκηνή στο φινάλε του «Τιτανικού» που ο DiCaprio πεθαίνει στα παγωμένα νερά του ατλαντικού: «Εγώ θα μοιραζόμουν μαζί σου τη σχεδία». 

Στη συνέχεια, έκανε πλάκα για την προσωπική του ζωή, λέγοντας; «Ήθελα να φέρω τη μαμά μου, αλλά δεν μπορούσα επειδή για κάθε γυναικα που στέκεται δίπλα μου λένε πως βγαίνει μαζί μου». Τότε ήταν που η Jennifer Aniston, πρώην σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, ξέσπασε σε γέλια.  

Μια ακόμα έντονη στιγμή ήταν η Ellen DeGeneres παρέλαβε το τιμητικό βραβείο Carol Burnett για την προσφορά της στον κόσμο του θεάματος. Κατά τον πρόλογο της, η απονεμήτρια του βραβείου, η ηθοποιός και παρουσιάστρια Kate McKinnon, μία ακόμα ανοιχτά ομοφυλόφιλη σταρ, ανέφερε εμφνώς συγκινημένη: «Αν δεν την είχα δει στην τηλεόραση, θα σκεφτόμουν ακόμα "Δεν θα μπορέσω ποτέ να είμαι στην τηλεόραση, δεν αφήνουν τους γκέι ανθρώπους να εμφανίζονται στην τηλεόραση". Και ακόμα περισσότερο, θα πίστευα ακόμα πως είμαι ένα alien και δεν θα είχα το δικαίωμα να βρίσκομαι εδώ σήμερα. Ρίσκαρε ολόκληρη τη ζωή της και την καριέρα της για να λέει την αλήθεια και πραγματικά πέρασε δύσκολα. Φυσικά, η αντιμετώπισε άλλαξε, αλλά αυτό συνέβη χάρη σε τέτοιους γεννάιους ανθρώπους όπως η Ellen που έπεσε στη φωτιά... Σε ευχαριστώ, Ellen, που μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω μια καλύτερη ζωή».

Αμέσως μετά, η Ellen DeGeneres παρέλαβε το βραβείο της και ξεκίνησε με ένα μήνυμα για τις τραγικές στιγμές που βιώνει η Αυστραλία λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε το ακαταμάχητο χιούμορ της αποκαλώντας τη σύζυγο της Portia De Rossi ως "σύζυγο Mark" προσποιούμενη πως έχει και παιδιά μαζί του.  

Μία σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν και η βράβευση της Awkwafina που έγραψε ιστορία στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, παίρνοντας για πρώτη φορά βραβείο. 

Ακόμα μία στιγμή συγκίνησης είδαμε όταν ο Tom Hanks κέρδισε το Cecil B. deMille Awards. Ο διάσημος ηθοποιός ξέσπασε σε δάκρυα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, κυρίως όταν ευχαρίστησε τη σύζυγό του Rita Wilson και τα παιδιά του.  Λίγο νωρίτερα, η Charlize Theron είχε προλογίσει τη βράβευσή του με ένα θερμό λόγο στον οποίο ανέφερε: «Αυτό που δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί για τον Tom Hanks είναι μια μεγάλη και αδιαπραγμάτευτη αλήθεια: απλώς κάνει τον κόσμο καλύτερο». Ο ηθοποιός μίλησε για την Ελλάδα με τα καλύτερα λόγια, περιγράφοντάς την ως τον απόλυτο παράδεισο, αλλά αστειευόμενος, παράλληλα, εξέφρασε κάποιες απορίες που έχει με το τι ακριβώς σημαίνει η πολιτογράφισή του ως Έλληνα.

Τέλος, η Michelle Williams παραλαμβάνοντας το βραβείο της, μίλησε με πάθος για τα δικαιώματα των γυναικών και την ανάγκη πάντα να τα υποστηρίζουν με σθένος.

Δείτε ακόμη: Golden Globes 2020: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.