CELEBRITIES

Η Lady Gaga εξομολογήθηκε στην Oprah Winfrey πως πάσχει από σπάνιο σύνδρομο


The Jennettes

7 Ιανουαρίου 2020

Η Lady Gaga εξομολογήθηκε στην Oprah Winfrey πως πάσχει από σπάνιο σύνδρομο

Η Lady Gaga παραχώρησε πρόσφατα, συνέντευξη στην Oprah Winfrey, μιλώντας μεταξύ άλλων, για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Η διάσημη τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στο talk show της Oprah «Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus tour», μιλώντας για το σύνδρομο με το οποίο έχει μάθει να ζει εδώ και χρόνια. 

Η ίδια πάσχει από το σύνδρομο της ινομυαλγίας, το οποίο συνοδεύεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο, προκαλεί ιδιαίτερη ευαισθησία, αλλά παρουσιάζει και κάποια γενικά συμπτώματα, όπως συναισθηματικές διαταραχές και δυσκολία στον ύπνο.

Όπως εξομολογήθηκε στην Oprah, η οποία είναι και καλή της φίλη, ακόμη και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους, εκείνη πονούσε πολύ σε όλο της το σώμα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Gaga, «Οι γιατροί μου έχουν καταλήξει πως η ινομυαλγία μπορεί να αντιμετωπιστεί με ψυχολογική υποστήριξη και θεραπεία. Η υγεία του σώματός μας εξαρτάται πάντα από την ψυχική μας υγεία και έτσι πρέπει να τη φροντίζουμε κι αυτή».

Μεταξύ άλλων, η γνωστή show woman αναφέρθηκε και στον βιασμό της από άτομο που γνώριζε από την εφηβεία της. «Με βίασε όταν ήμουν 19 και εξαιτίας αυτού, εμφάνισα μετατραυματικό στρες, το οποίο δεν έφυγε ποτέ». Η ψυχική υγεία λοιπόν, είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοεί ποτέ κανείς. 

Δείτε ακόμη: GOLDEN GLOBES 2020: BEST LOOKS

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.