CELEBRITIES

Ο Tom Hanks στις Χρυσές Σφαίρες αναρωτιέται τι σημαίνει να είσαι Έλληνας


The Jennettes

6 Ιανουαρίου 2020

Ο Tom Hanks στις Χρυσές Σφαίρες αναρωτιέται τι σημαίνει να είσαι Έλληνας

H 77η τελετή απονομής Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και τις εντυπώσεις έκλεψε με την ομιλία και τις γκριμάτσες του, ο Tom Hanks

Ο 63χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης Tom Hanks, που πρόσφατα πολιτογραφήθηκε Έλληνας πολίτης, έδωσε το παρών στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Holywood, μαζί με τη σύζυγό του Rita Wilson. Ο σταρ του Hollywood  παρέλαβε το βραβείο Cecil b Demille για το σύνολο της καριέρας του, αλλά δεν έγινε viral μόνο για αυτό. Ο Hanks δεν κατάφερε να κρύψει το σοκ του κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου μονολόγου του παρουσιαστή των Χρυσών Σφαιρών, Ricky Gervais.

Μετά τη βράβευσή του, απαντώντας σε δημοσιογράφους, ο σταρ του Hollywood , αναφέρθηκε ξανά στην Ελλάδα, τη χώρα καταγωγής της συζύγου του Rita Wilson, η οποία μάλιστα με ανάρτησή της ευχαρίστησε για την πολιτογράφηση τόσο του άντρα της όσο και της ίδιας.

Την πρώτη ερώτηση έτυχε να την κάνει Έλληνας δημοσιογράφος, ο οποίος μόλις του συστήθηκε, ο Tom Hanks αμέσως του είπε: «Α! Εχω ερωτήσεις για την τιμητική πολιτογράφησή μου ως Ελληνας: πρώτον πρέπει να υπηρετήσω στον στρατό; Δεν είμαι καλός σε αυτό, πονάω στα γόνατα και είμαι γέρος. Πρέπει να πληρώσω φόρους; Αστειεύομαι, είναι μεγάλη τιμή» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος ως γνωστόν κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται τη χώρα μας και κάνει διακοπές στην Αντίπαρο.

Όταν ρωτήθηκε, πόσο τον έχει επηρεάσει η Ελλάδα στο επάγγελμά του, ο Tom Hanks ανέφερε ενθουσιασμένος: «Η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος. Η οικογένεια μου πηγαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Εχω πάει σε όλον τον κόσμο, στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, κανένα όμως δεν ξεπερνά την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό. Είναι καλά για την ψυχή σου. Είναι μέρος που σε γιατρεύει. Ιδίως αν βάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το φανταστικό, το πραγματικά φανταστικό, πρόγραμμα να κοιμάσαι ως το μεσημέρι, να ξενυχτάς ως τις 3 το πρωί, συζητώντας σε μια ταβέρνα. Είναι η καλύτερη ζωή που μπορεί να έχει κάποιος».

Δείτε ακόμη:Golden Globes 2020: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.