CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow δηλώνει πως είναι ένα βήμα πριν την απόσυρσή της από την ηθοποιία


The Jennettes

7 Ιανουαρίου 2020

Η Gwyneth Paltrow δηλώνει πως είναι ένα βήμα πριν την απόσυρσή της από την ηθοποιία

Η Gwyneth Paltrow στρέφει πλέον την προσοχή της στο "Goop". Η 47χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες υποστηρίζοντας την εμφάνισή της στο Netflix με το "The Politician", η οποία σημείωσε δύο υποψηφιότητες.

Το "The Politician" ήταν ένας από τους δύο μόνο ρόλους που η Paltrow ανέλαβε το 2019, ενώ ο άλλος ήταν η "Pepper Potts" στο "Avengers: Endgame". Η νικήτρια του Όσκαρ μίλησε με τον Ryan Seacrest στο κόκκινο χαλί επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: "Είμαι σε ημι-απόσυρση λόγω της εταιρείας που έχω. Αλλά είμαι και παντρεμένη με τον σεναριογράφο και μου ζήτησε να κάνω το "The Politician". " Είπα είμαι Goop από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, αλλά είναι πολύ γοητευτικός και πολύ πειστικός," παραδέχτηκε η Paltrow.

Το "Goop" είναι μία εταιρεία φυσικής υγείας ιδρυμένη από τη διάσημη ηθοποιό, ενώ ασχολείται και με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη: H Gwyneth Paltrow έχει το καλοκαιρινό ξανθό που θέλουμε όλες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.