CELEBRITIES

Sharon Stone: «Δεν υπάρχουν πια sex symbols»


The Jennettes

10 Ιανουαρίου 2020

Sharon Stone: «Δεν υπάρχουν πια sex symbols»

Η διάσημη ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη στο γερμανικό τεύχος του GQ περιοδικού, παραδέχθηκε πως πλέον δεν υπάρχουν sex symbols.

Όταν ρωτήθηκε για τη χαρακτηριστική αισθησιακή σκηνή στην ταινία "Βασικό Ένστικτο", η 61χρονη πλέον, ηθοποιός παραδέχθηκε: "Ω Θεέ μου, ο καθένας με ρωτάει το ίδιο ανόητο ερώτημα. Πάντα. Είναι τόσο βαρετό. Λοιπόν, τόσο βαρετό. Δεν μπορεί να είναι η μόνη μου κληρονομιά. Έτσι σκέφτηκα τον εαυτό μου: πρέπει να μιλήσω γι 'αυτό. Είπα στον στιλίστα μου να ζητήσει από τον Billy Porter να βάλει μια καρέκλα στη σκηνή για μένα. Αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς θα έλεγα. Αυτοσχεδίασα. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια με εξέπληξε. Αλλά ήταν πολύ καλά, νομίζω. "

"Δεν υπάρχουν πλέον sex symbols, όπως κάποτε", είπε χαρακτηριστικά η Stone. Η Sophia Loren, η Gina Lollobrigida, η Marilyn Monroe, η Jean Harlow και η Brigitte Bardot ήταν τα σημαντικότερα. Η παράδοση αυτή δεν υπάρχει πλέον. Επιτρέπουμε στους ανθρώπους, νέες μορφές ομορφιάς και μεγαλύτερη ποικιλία από το τι είναι ελκυστικό", πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς φέρονται οι άντρες σήμερα, η Stone απάντησε: "Ναι, μου αρέσει όταν ένας άνδρας είναι ιππότης. Είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν γυναίκες που επιθυμούν ρητά για αυτά τα πράγματα. Εγώ, από την άλλη πλευρά, το θέλω. Και νομίζω ότι οι άνδρες αρέσουν όταν κάνω κάτι παραδοσιακά θηλυκό γι 'αυτούς, όπως να ετοιμάσω ένα δείπνο".

 Δείτε ακόμη: Το κομψό street style της Sharon Stone

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.