CELEBRITIES

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry έκαναν την πρώτη τους ανάρτηση μετά την «παραίτησή» τους από τα βασιλικά καθήκοντα


The Jennettes

11 Ιανουαρίου 2020

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry έκαναν την πρώτη τους ανάρτηση μετά την «παραίτησή» τους από τα βασιλικά καθήκοντα

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν την πρώτη τους ανάρτηση στο Instagram μετά την απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η ανάρτησή τους είχε να κάνει με την επίσκεψή τους πριν από λίγες ημέρες την κοινωνική κουζίνα "The Hubb Community Kitchen" στο Λονδίνο, η οποία ήταν η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση για το 2020, χωρίς να αναφέρουν τίποτα για όλο τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά την παραίτησή τους.

Η Meghan και ο Harry ανέβασαν στιγμιότυπα από την επίσκεψή τους, την οποία πραγματοποίησαν επιστρέφοντας από τις διακοπές τους στον Καναδά. Την ίδια ημέρα είχαν επισκεφθεί την πρεσβεία της χώρας για να την ευχαριστήσουν για τη φιλοξενία. "Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, επέστρεψαν για να επισκεφθούν τις γυναίκες της κοινωνικής κουζίνας «The Hubb Community Kitchen». Αυτές οι γυναίκες μαζεύτηκαν μετά την τραγωδία στο Γκρένφελ για να μαγειρέψουν γεύματα για τις οικογένειες και τους γείτονες που εκτοπίστηκαν λόγω της φωτιάς. Με έσοδα από το πετυχημένο βιβλίο, έχουν πλέον τη δυνατότητα να μοιραστούν το πνεύμα κοινότητας με πολλούς άλλους. Το Hubb συνεχίζει να συνεργάζεται με τοπικές οργανώσεις για να χτίσει την ελπίδα, να φέρει ανακούφιση και να προσφέρει όχι απλά ένα ζεστό γεύμα, αλλά με αυτό, μια αίσθηση ομαδικότητας. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ήταν τόσο χαρούμενοι που ξανασυναντήθηκαν με τις γυναίκες και άκουσαν για τα πρότζεκτ που συνεχίζουν να αναπτύσσουν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους στην κοινότητά τους και όχι μόνο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο post.

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.