CELEBRITIES

Το Madame Tussauds αφαίρεσε τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle


The Jennettes

10 Ιανουαρίου 2020

Το Madame Tussauds αφαίρεσε τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Το μουσείο Madame Tussauds προχώρησε στην απομάκρυνση των κέρινων ομοιωμάτων του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, που ήταν δίπλα από το κέρινο ομοίωμα της Βασίλισσας Ελισάβετ, μετά την απόφαση τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά καθήκοντα. 

Το ζευγάρι απομακρύνθηκε από την έκθεση με τα υπόλοιπα ομοιώματα της βασιλικής οικογένειας μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωσή του.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του μουσείου, «Steve Davis», «Αντιδρούμε στα αναπάντεχα νέα της παραίτησης του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. Φυσικά, θα παρακολουθούμε τις μελλοντικές τους κινήσεις, καθώς πρόκειται για δύο από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή ομοιώματα του μουσείου μας».

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να αποσυρθούν, μοιράζοντας τον χρόνο τους μεταξύ Βρετανίας και Καναδά και αυτό όπως φαίνεται, σιγά σιγά πρέπει να αρχίσει να αποτυπώνεται και σε όλα τα σημεία στα οποία κατείχαν εξέχουσα θέση, όπως και στην έκθεση του Madame Tussauds. 

Δείτε ακόμη: Οι διασημότεροι χωρισμοί της δεκαετίας 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.