CELEBRITIES

Οι πρώτες ανακοινώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ για την απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2020

Οι πρώτες ανακοινώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ για την απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την πρώτη ανακοίνωση για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle μετά τη σύσκεψη που είχε με τον πρίγκιπα Κάρολο, τον πρίγκιπα William, αλλά και τον ίδιο τον Harry στο Sandringham. 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η ίδια για το ζευγάρι: 

«Η οικογένεια μου σήμερα είχε πολύ σημαντικές διαβουλεύσεις για το μέλλον του εγγονού μου και των οικογενειακών του μελών. Υποστηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Harry και της Meghan να δημιουργήσουν μια νέα κοινή ζωή. Παρόλο που θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρως απασχολούμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή, παραμένοντας άξια μέλη της οικογένειάς μου. Ο Harry και η Meghan έκαναν ξεκάθαρο πως δεν θέλουν να στηρίζονται σε κρατικά κονδύλια στα νέα τους βήματα. Γι' αυτό τον λόγο συμφωνήθηκε να υπάρξει μία μεταβατική περίοδος, κατά την οποία θα περνούν χρόνο και στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά είναι αρκετά περίπλοκα ζητήματα προς επίλυση για την οικογένειά μου γι΄αυτό ζήτησα οι τελικές αποφάσεις να ληφθούν τις επόμενες ημέρες».

Οι τρεις πρίγκιπες απέφυγαν να κάνουν σχετικές δηλώσεις ενώ η Meghan Markle είναι γνωστό ότι αυτές τις μέρες βρίσκεται στον Καναδά. 

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.