CELEBRITIES

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Harry μακριά από τα πριγκιπικά καθήκοντα


The Jennettes

17 Ιανουαρίου 2020

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Harry μακριά από τα πριγκιπικά καθήκοντα

Ο πρίγκιπας Harry έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του μαζί με τη Meghan Markle ότι παραιτούνται από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα.

Ο ίδιος εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετος στο Παλάτι του Buckingham στο Λονδίνο για την κλήρωση των ομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Rugby 2021 και των τουρνουά ανδρών και γυναικών σε αναπηρικά αμαξίδια.

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το «Πώς πάνε οι συζητήσεις για το μέλλον;», ο ίδιος απέφυγε την ερώτηση με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο. Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Harry είχε χριστεί ως προστάτης του πρωταθλήματος Rugby τον Δεκέμβριο του 2016, μετά τη γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ, που κατείχε τον ρόλο αυτό επί 64 έτη. 

Σύμφωνα με δήλωση του Harry μέσα στο παλάτι, «Όχι μόνο συνεχίζω να βλέπω τον αθλητισμό να αλλάζει πραγματικά τις ζωές αλλά και να τις σώζει. Για μένα και για πολλούς από εσάς, θα πρέπει να βρίσκεται με κάθε ευκαιρία στη ζωή του καθένα».

Πριν τους αγώνες, ο πρίγκιπας Harry συναντήθηκε με εκπροσώπους από τα 21 έθνη που συμμετείχαν στο τουρνουά ενώ παράλληλα παρακολούθησε παιδιά από ένα τοπικό σχολείο να παίζουν rugby στους κήπους του Buckingham.

Δείτε ακόμη: Η Meghan Markle φοράει το πιο κλασσικό little black dress 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.