CELEBRITIES

Michelle Obama: Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ έγινε 56 ετών, λαμβάνοντας τις πιο τρυφερές ευχές από τον Barack Obama


The Jennettes

18 Ιανουαρίου 2020

Michelle Obama: Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ έγινε 56 ετών, λαμβάνοντας τις πιο τρυφερές ευχές από τον Barack Obama

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες γυναίκες, η Michelle Obama έγινε 56 ετών και έλαβε τις πιο όμορφες και τρυφερές ευχές από τον Barack Obama, με τον οποίο τον περασμένο Οκτώβριο έκλεισε 27 χρόνια γάμου. 

Όπως της έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σε σχετική του ανάρτηση στο Instagram: «Σε κάθε σκηνή, είσαι το αστέρι μου, Michelle Obama! Χρόνια πολλά, μωρό μου!».

 

Οι τέσσερις διαφορετικές σκηνές στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι στη φωτογραφία, πρέπει να είναι πολύ πρόσφατες, ενώ και οι δύο ακτινοβολούν αγάπη και έρωτα. 

Η Michelle Obama είναι μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες και πιο καταξιωμένες μορφές του σύγχρονου κόσμου.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε ιστορικές στιγμές ως η πρώτη Αφροαμερικανίδα που ανέλαβε τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας,  και συνέβαλε όσο κανείς άλλος στη δημιουργία του πιο φιλόξενου Λευκού Οίκου όλα αυτά τα χρόνια.

Ανάμεσα σε μεγάλα οράματα και ρεαλιστικά σχέδια, η Michelle Obama κατάφερε να μετατρέψει τη φιλοδοξία σε πραγματικότητα για μια δικαιότερη κοινωνία. 

Από την ενίσχυση των δικαιωμάτων των γυναικών στις ΗΠΑ αλλά και παγκοσμίως, μέχρι τον δυναμισμό με τον οποίο συμπαραστάθηκε στις προσπάθειες του συζύγου της να καθοδηγήσει την Αμερική σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ιστορίας της, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ κατάφερε να διακριθεί για το μεγαλείο της προσωπικότητας της.

Η ζωή της έγινε βιβλίο με τον τίτλο «Becoming», αποτελώντας μια εξαιρετική αυτοβιογραφία, που έγινε το πιο πολυαναμενόμενο βιβλίο του 2018 και ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Το κορίτσι που μεγάλωσε μέσα σε μια στοργική μεσοαστική οικογένεια στη νότια πλευρά του Σικάγου, είχε αξιοθαύμαστη διαδρομή μέχρι να γίνει πρώτη κυρία των ΗΠΑ και ίσως, η σπουδαία μορφή πίσω από τη γυναικεία της υπόσταση να συνοψίζεται στα παρακάτω λόγια που έχει πει κάποτε ο σύζυγός της γι' αυτή:  

«Αν πρέπει να φτιάξεις μια λίστα με τα 100 πιο δημοφιλή πράγματα που έκανα ως πρόεδρος, το ότι είμαι παντρεμένος με τη Michelle Obama είναι πρώτο».

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.