CELEBRITIES

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova παντρεύτηκαν- Οι εντυπωσιακές στιγμές από τον γάμο τους


The Jennettes

18 Ιανουαρίου 2020

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova παντρεύτηκαν- Οι εντυπωσιακές στιγμές από τον γάμο τους

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova παντρεύτηκαν χθες το βράδυ σε μια φαντασμαγορική τελετή, που διαφυλάχθηκε όσο γινόταν από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο λαμπερός γάμος έγινε στο St. Moritz της Ελβετίας με πολλούς διάσημους καλεσμένους από τον χώρο του Hollywood και της μόδας να καταφθάνουν για το μεγάλο γεγονός. 

Η Dasha με ένα υπέροχο λευκό νυφικό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της 24 ώρες νωρίτερα απ' ότι αναμενόταν. Η φωτογραφία από τον γάμο κυκλοφόρησε στον ξένο Τύπο, αλλά ο γάμος τελέστηκε υπό σχεδόν πλήρη μυστικότητα.

Ο γάμος υπολογίζεται ότι κόστισε 6,5 εκατομμύρια δολάρια ενώ η Zhukova επέλεξε να φορέσει ένα κομψό νυφικό με λευκή κάπα και κλειστό λαιμό με τα μαλλιά της να είναι πιασμένα σε ψηλό κότσο σινιόν. 

Οι καλεσμένοι, όπως και το ζευγάρι, φιλοξενούνται στο πεντάστερο ξενοδοχείο Kulm ενώ τα πάρτι για τον γάμο αναμένεται να διαρκέσουν όλο το σαββατοκύριακο. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους, και η Kate Hudson, η Stella McCartney, ο David Beckham, η Gwyneth Paltrow. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ thecarcrush

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.