CELEBRITIES

Ο Matthew McConaughey προξενεύει τη μητέρα του στον πατέρα του Hugh Grant


The Jennettes

18 Ιανουαρίου 2020

Ο Matthew McConaughey προξενεύει τη μητέρα του στον πατέρα του Hugh Grant

Ο Matthew McConaughey πρόσφατα, είπε πως θα ήθελε να κάνει προξενιό στη μητέρα του με τον πατέρα του Hugh Grant ενώ μάλιστα αποκάλυψε και περισσότερες σκέψεις γύρω από το συνοικέσιο! 

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος του ET Canada συνάντησε τους διάσημους ηθοποιούς με αφορμή την προβολή της ταινίας, «The Gentlemen» στη Νέα Υόρκη, κι έτσι οι δυο τους ξεδίπλωσαν περισσότερα χαρτιά γύρω από το σχέδιο τους. 

Όπως δήλωσε χαριτολογώντας, ο McConaughey, «Ο πατέρας του είναι 91 ετών, η μητέρα μου 88. Ναι, γιατί όχι; Την επόμενη εβδομάδα, υποτίθεται πως θα συναντηθούν και ενδεχομένως δεν θα τους δούμε για την υπόλοιπη νύχτα». Από την πλευρά του, ο Hugh Grant πρόσθεσε πως το ραντεβού των γονιών τους «θα ήταν πολύ καυτό».

Τον προηγούμενο μήνα, οι δύο ηθοποιοί είχαν κάνει πρώτη φορά πλάκα γύρω από τους γονείς τους, ενώ ο McConaughey λέει πως είναι ανοιχτός σε υποψηφίους για τη μητέρα του «αρκεί να είναι πάνω από 85 ετών».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.