CELEBRITIES

Η ηθοποιός Laetitia Casta επιστρέφει στην πασαρέλα 10 χρόνια μετά στα 41 της


The Jennettes

20 Ιανουαρίου 2020

Η ηθοποιός Laetitia Casta επιστρέφει στην πασαρέλα 10 χρόνια μετά στα 41 της

To αγαπημένο μοντέλο και ηθοποιός, Laetitia Casta, που αγαπήθηκε όσο λίγες για την ξεχωριστή ομορφιά της, σήμερα είναι μητέρα τριών παιδιών και εξακολουθεί να είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα.

Το supermodel επέστρεψε στο προσκήνιο της μόδας μετά από 10 χρόνια για να ανοίξει το - για άλλη μια χρόνια ανατρεπτικό - Men's Fashion Week Fall/Winter 2020-2021 Show του Jacquemus. Μάλιστα, η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό ανέβασε και βίντεο από την πασαρέλα, σχολιάζοντας το πόσο υπερήφανη νιώθει που συμμετείχε στο show.

H Laetitia Casta αποτελεί ένα διαχρονικό σύμβολο ομορφιάς, ενώ δεν είναι απλά μια όμορφη γυναίκα αλλά και μια πολύ έξυπνη γυναίκα αφού πάντα την ενδιέφερε όπως αναφέρει να εξελίξει την προσωπικότητά της. Οι συνεργασίες κορυφής πολλές: Yves Saint Laurent, Chanel, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Vivienne Westwood, ενώ ήταν πολύ hot την περίοδο των 90s'.

 Δείτε ακόμη: Οι διασημότεροι χωρισμοί της δεκαετίας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.