CELEBRITIES

Η επική αντίδραση της Serena Williams όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει το Megxit, αξίζει έπαθλο


The Jennettes

21 Ιανουαρίου 2020

Η επική αντίδραση της Serena Williams όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει το Megxit, αξίζει έπαθλο

«Ευχαριστώ, επόμενη ερώτηση». Με αυτή την απάντηση, η διάσημη τενίστρια, Serena Williams αποστόμωσε τους δημοσιογράφους όταν τη ρώτησαν να εκφράσει την άποψή της για την απόφαση της καλύτερης της φίλης, Meghan Markle να παραιτηθεί από τα βασιλικά καθήκοντα μαζί με τον πρίγκιπα Harry. 

Η τενίστρια, η οποία παίζει στο Australia Open, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη μετά τη νίκη της σε αγώνα εναντίον της Anastasia Potapova. Ανάμεσα στις πρώτες ερωτήσεις που της έγιναν, ήταν και αυτή για το Megxit. Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς νιώθει για την κίνηση αυτή του βασιλικού ζευγαριού, η Williams απάντησε με τα παρακάτω λόγια: «Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο αλλά καλή προσπάθεια. Προσπάθησες, τα πήγες καλά», συνέχισε αστειευόμενη προς τον δημοσιογράφο.

Η Serena και η Meghan είναι πολύ καλές φίλες τα τελευταία χρόνια ενώ πολλές φορές, η Δούκισσα του Sussex παρακολουθεί από κοντά πολλούς από τους αγώνες τένις της Serena. 

Δείτε ακόμη: BEST DRESSED SAG AWARDS 2020

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.