CELEBRITIES

Robert DeNiro και Leonardo DiCaprio ξανά μαζί στη νέα ταινία του Martin Scorsese


The Jennettes

21 Ιανουαρίου 2020

Robert DeNiro και Leonardo DiCaprio ξανά μαζί στη νέα ταινία του Martin Scorsese

Οι δύο δημοφιλείς αγαπημένοι ηθοποιοί του Martin Scorsese, Robert De Niro και Leonardo DiCaprio θα συναντηθούν στην επόμενη ταινία του σκηνοθέτη.

Την είδηση γνωστοποίησε ο DiCaprio τη βραδιά των βραβείων SAG, όταν απονεμήθηκε το βραβείο Life Achievement στον DeNiro, λέγοντας ότι θα πρωταγωνιστήσουν μαζί στο επόμενο έργο του Scorsese «Killers of the Flower Moon». Οι φήμες για τη συνεργασία των τριών έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά είναι η πρώτη φορά που υπάρχει επιβεβαίωση από έναν εμπλεκόμενο με την ταινία.

Και οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον σκηνοθέτη, αλλά είναι η πρώτη κοινή συνεργασία τους σε μία ταινία μεγάλου μήκους του Σκορσέζε, καθώς εμφανίστηκαν στην μικρού μήκους ταινία "The Audition", υποδυόμενοι την φανταστική εκδοχή του εαυτού τους. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη στον Οκλαχόμα σε σενάριο του Έρικ Ροθ.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ RobertDeNiro

Δείτε ακόμη: BEST DRESSED SAG AWARDS 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.