CELEBRITIES

Γιατί η Jennifer Aniston μετά τα βραβεία SAG πέταξε το φόρεμα της


21 Ιανουαρίου 2020

Γιατί η Jennifer Aniston μετά τα βραβεία SAG πέταξε το φόρεμα της

Η βραδιά των βραβείων SAG θα μας μείνει αξέχαστη και αυτό χάρη σε δύο μόνο ανθρώπους και μία φωτογραφία που κατάφερε να αποτυπώσει τη χημεία μεταξύ τους.

Το ίδιο και στη Jennifer Aniston τη μία από τους δύο πρωταγωνιστές αυτής της φωτογραφίας που προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο. Η αγαπημένη ηθοποιός μετά τα βραβεία μοιράστηκε στο Instagram δύο φωτογραφίες με flirty διάθεση. Στην πρώτη εμφανίζεται ξαπλωμένη μέσα στο αυτοκίνητο λίγο πριν την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί, προσπαθώντας να μη το τσαλακώσει.

Η δεύτερη εικόνα τραβήχτηκε μετά.

Η 50χρονη Jennifer, πέταξε το θηλυκό της φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα και παρουσιάζει το βραβείο της ακουμπισμένο σε μια μπανιέρα.

"Χωρίς ζάρες ... πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται! Κάπου ανάμεσα στις δύο αυτές φωτογραφίες, οι συνομήλικοί μου έδωσαν ένα δώρο που θα αγαπώ και μια νύχτα που δεν θα ξεχάσω ποτέ », έγραψε. "Σας ευχαριστώ @sagawards, @ theemorningshow, και το απίστευτο cast μας. Ας επιστρέψουμε στη δουλειά! ".

Φυσικά τα σχόλια από τους θαυμαστές της διάσημης ηθοποιού δεν έλειψαν, με πολλούς να συνδέουν το πεταμένο φόρεμα στην τουαλέτα ακόμη και με τον Brad Pitt. «Ελπίζω ο Brad να έβγαλε αυτό το φόρεμα», «Ήσουν υπέροχη!», «Πού είναι ο Brad;», ενώ κάποιος άλλος ρώτησε αν «ο Brad έβγαλε τη φωτό» και ένας ακόμη: «Είναι αυτό το μπάνιο του Brad Pitt;», είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που έγιναν κάτω από το post της διάσημης ηθοποιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.