CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle απειλούν με νέα μήνυση τους paparazzi


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2020

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle απειλούν με νέα μήνυση τους paparazzi

Με νέα προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλούν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle τους paparazzi μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του βασιλικού ζευγαριού με τον μικρό Archie από βόλτα τους στο νησί Βανκούβερ του Καναδά. 

Η δημοσίευση του φωτογραφικού υλικού έγινε σε ταμπλόιντ ενώ σύμφωνα με τον Guardian, οι δικηγόροι του ζευγαριού ισχυρίζονται ότι τις εν λόγω φωτογραφίες τράβηξε ένας φωτογράφος, ο οποίος ήταν κρυμμένος σε θάμνους για να μη γίνει αντιληπτός από την οικογένεια. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Harry έφτασε χθες στο νησί προκειμένου να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες μετά το Megxit μαζί με την οικογένεια του, έχοντας μια πιο ήρεμη ζωή. Ωστόσο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κάνουν ήδη παράπονα πως οι paparazzi τους παρακολουθούν με τηλεφακούς, καθώς χθες διέρρευσαν φωτογραφίες από τις εφημερίδες Sun και Daily Mail, όπου βλέπουμε τη Meghan Markle με τον Archie σε ένα πορτ μπεμπέ και τα δύο σκυλιά της οικογένειας.  

Δείτε ακόμη: Celebrities με φορέματα και μπότες 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.