CELEBRITIES

H Μonica Bellucci είναι απίστευτα σέξι στη νέα της εμφάνιση, όμως όλοι κοιτούν τον γοητευτικό άντρα πίσω της


24 Ιανουαρίου 2020

H Μonica Bellucci είναι απίστευτα σέξι στη νέα της εμφάνιση, όμως όλοι κοιτούν τον γοητευτικό άντρα πίσω της

H Μonica Bellucci στα 55 της χρόνια παραμένει μία από τις πιο ποθητές και εντυπωσιακές γυναίκες. H Ιταλίδα ηθοποιός με τις φημισμένες καμπύλες κάνει τη μία κομψή εμφάνιση μετά την άλλη στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής, ενώ οι θαυμαστές την αποθεώνουν για τη νεανική εμφάνιση και το σέξι κοντό κούρεμα της. 

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στο show του οίκου Alexandre Vauthier επέλεξε κοστούμι σε διαχρονικό μαύρο ένα από τα αγαπημένα της look.

jenny.gr

Ωστόσο κατά την διάρκεια του show  στο πλευρό της ήταν ένας άντρας που ξεχώριζε και μας τράβηξε το ενδιαφέρον. Να θυμήσουμε ότι η Monica Bellucci είναι single, αφού εκείνη και ο Γάλλος καλλιτέχνης, Nicolas Lefebvre χώρισαν μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης.

O άντρας που την συνόδευε όχι απλά ήταν απίστευτα γοητευτικός, με τα γαλαζια μάτια και τα μακριά καστανά μαλλιά του πιασμένα πίσω, αλλά και πολύ κομψός, με λευκό παντελόνι και καφέ γούνινο παλτό.

jenny.gr

Η ομοιότητα με τον πρώην σύντροφο της είναι έντονη, ωστόσο ο μυστηριώδης άντρας δεν είναι και τόσο μυστηριώδης.

Πρόκειται για τον John Nollet, τον διάσημο hair stylist των stars, που τη συνόδευσε στο show και είναι άκρως γοητευτικός. 

 Δείτε επίσης: Monica Bellucci

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.