Ο λόγος που ο Daniel Craig παραλίγο να μην ξαναέπαιζε τον «007»

The Jennettes
Κυριακή 26 Ιανουάριος 2020

Ο Daniel Craig αποκάλυψε πρόσφατα τον λόγο για τον οποίο ήταν έτοιμος να παραιτηθεί από την κινηματογραφική περιπέτεια του James Bond.

Ο ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε ότι θα προτιμούσε να «κόψει τις φλέβες του» από το να επιστρέψει ως Βρετανός κατάσκοπος μετά τα γυρίσματα του «Spectre» το 2015, θα εμφανιστεί τελικά στη νέα ταινία «No Time to Die», που παραλίγο να ναυαγήσει μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη, Danny Boyle. Για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν άγνωστο αν ο Daniel Craig θα έπαιζε τελικά τον πράκτορα 007 στη νέα ταινία του James Bond.

Όπως αποκάλυψε ο Άγγλος ηθοποιός η παραλίγον αποχή του από την ταινία, οφειλόταν στον τραυματισμό που υπέστη στα γυρίσματα του «Spectre». «Τελείωσα τα γυρίσματα της ταινίας με ένα σπασμένο πόδι», δήλωσε ο ηθοποιός. «Έπρεπε να θέσω στον εαυτό μου το ερώτημα - ήμουν φυσικά ικανός να κάνω άλλη ταινία Bond ή ήθελα να κάνω κάτι άλλο; Επειδή το να τηλεφωνείς στη γυναίκα σου λέγοντας «έχω σπάσει το πόδι μου» δεν είναι ευχάριστο».  «Αισθάνθηκε στο τέλος της τελευταίας ταινίας ότι κουράστηκε», ανέφερε η κινηματογραφική παραγωγός της ταινίας. «Του είπα: "δεν νομίζω, νομίζω ότι υπάρχει και άλλη ιστορία του Bond για να αφηγηθείς». «Ευτυχώς συμφώνησε με αυτό», τόνισε η παραγωγός.

Ο Daniel Craig επιβεβαίωσε στη συνέντευξη ότι τελικά ότι το «No Time to Die» είναι η τελευταία του ταινία James Bond. «Αυτή θα είναι η τελευταία μου περιπέτεια James Bond» είπε.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: splash News

Δείτε ακόμη: BEST DRESSED SAG AWARDS 2020