CELEBRITIES

Selena Gomez: «Ήμουν θύμα συναισθηματικής κακοποίησης στη σχέση μου με τον Justin Bieber»


The Jennettes

28 Ιανουαρίου 2020

Selena Gomez: «Ήμουν θύμα συναισθηματικής κακοποίησης στη σχέση μου με τον Justin Bieber»

Η Selena Gomez αποκάλυψε πρόσφατα ότι ήταν «θύμα συναισθηματικής κακοποίησης» στη σχέση της με τον Justin Bieber.

Όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο NPR, η ίδια συνειδητοποίησε τη συναισθηματική κακομεταχείριση από τον πρώην σύντροφό της, από τον οποίο χώρισε οριστικά το 2018.

Όταν ρωτήθηκε εάν ήταν δύσκολος ο αποχωρισμός της από τον Bieber, η ίδια δήλωσε: «Όχι, ανακάλυψα μια εσωτερική δύναμη που με βοήθησε να το κάνω. Είναι πολύ δύσκολο να μένεις σε μια κατάσταση όταν είσαι θύμα ψυχικής βίας. Κι εγώ ένιωθα έτσι. Έπρεπε να βρω έναν τρόπο που θα με λύτρωνε από τη συναισθηματική κακοποίηση που δεχόμουν. Το κατάλαβα αργότερα ως ενήλικη».

Η Gomez εξομολογήθηκε στη συνέχεια, πως δεν θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μιλώντας γι' αυτή την εμπειρία. Αντίθετα, νιώθει υπερήφανη που το συνειδητοποίησε έστω και τώρα.

Ο Bieber δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής, κάποιο σχόλιο αναφορικά με τη δήλωσή της, ωστόσο ο ίδιος έχει παραδεχτεί κατά το παρελθόν τον εθισμό του στα ναρκωτικά, ακόμη και κατά το διάστημα που έβγαινε με τη Selena Gomez.

Δείτε ακόμη: Justin Bieber - Selena Gomez: Tο χρονικό της σχέσης τους 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.