CELEBRITIES

Το αδημοσίευτο γράμμα της πριγκίπισσας Diana που είχε γράψει το 1996 και μιλάει για τους γιους της


The Jennettes

29 Ιανουαρίου 2020

Το αδημοσίευτο γράμμα της πριγκίπισσας Diana που είχε γράψει το 1996 και μιλάει για τους γιους της

Ο πρώην butler της Diana, Paul Burrell κοινοποίησε πρόσφατα ένα γράμμα της πριγκίπισσας Diana, που δεν είχε δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας. Η κίνηση αυτή έγινε, σύμφωνα με τον ίδιο, για να υποστηρίξει τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle.

Ο Burrell συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της Diana με τους γιους της με ένα σημείωμα που είχε γράψει η ίδια για εκείνους, «Αγαπώ υπερβολικά τα δύο μου αγόρια κι εύχομαι όλα αυτά τα μικρά λιθαράκια που έχω βάλει για τη σωστή ανατροφή τους να μετατραπούν μεγαλώνοντας, σε γνώση, δύναμη και σταθερότητα».

Όπως έγραψε ο butler της Diana στο Instagram, «Καθώς ο Harry, η Meghan και ο μικρός Archie ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, θα ήθελα να υπενθυμίσω κάποια σημαντικά λόγια της Diana προς τους γιους της. Είναι μητρικά λόγια μίας άνευ όρων αγάπης που είναι το ίδιο απαραίτητα σήμερα όπως πριν 24 χρόνια, τότε που τα είχε γράψει».

Ο Burrell ανήκε στο υπηρετικό προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ πριν γίνει ο προσωπικός butler της πριγκίπισσας Diana ενώ τον Νοέμβριο του 1997 είχε λάβει το Royal Victorian Medal για τις υπηρεσίες του στη βασιλική οικογένεια.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ british.royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.