CELEBRITIES

Vanessa Bryant: Το πρώτο post της συζύγου του Kobe Bryant μετά τον χαμό εκείνου και της κόρης τους, συγκλονίζει


The Jennettes

30 Ιανουαρίου 2020

Vanessa Bryant: Το πρώτο post της συζύγου του Kobe Bryant μετά τον χαμό εκείνου και της κόρης τους, συγκλονίζει

Ο Kobe Bryant και η κόρη του, Gianna δεν είναι πια στη ζωή έπειτα από την πτώση ελικοπτέρου, που στοίχισε τη ζωή σε επτά ακόμη άτομα. 

Λίγες ημέρες μετά τις τραγικές απώλειες, η σύζυγος του Kobe Bryant, Vanessa Bryant έκανε ξανά δημόσιο τον λογαριασμό της στο Instagram, στέλνοντας το πρώτο της σπαρακτικό μήνυμα μέσα από την ανείπωτη οικογενειακή θλίψη.

Ανεβάζοντας μια συγκινητική φωτογραφία με όλη την οικογένεια, η Vanessa Bryant μοιράστηκε με το κοινό τα παρακάτω λόγια: 

«Τα κορίτσια μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια κόσμου που μας δείχνουν την στήριξή τους και την αγάπη τους σε αυτή την πιο δύσκολη στιγμή. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε. Είμαστε συντετριμμένες από την απώλεια του αγαπημένου μου συζύγου, Kobie, εκπληκτικού πατέρα τεσσάρων παιδιών και της πανέμορφης και γλυκιάς Gianna, μίας υπέροχης κόρης και εκπληκτικής αδερφής των Natalia, Bianca και Capri. 

Είμαστε επίσης συντετριμμένες για τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους αγαπημένους την Κυριακή και είμαστε κοντά και στο δικό τους πένθος. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια να περιγράψουν τον πόνο που νιώθουμε. Με παρηγορεί το ότι Kobe και η Gigi ήξεραν πόσο πολύ τους αγαπάμε. Είμαστε ευλογημένες που τους είχαμε στη ζωή μας. Μακάρι να τους είχαμε κοντά μας για πάντα. Ήταν όμορφες ψυχές που μας της πήραν τόσο σύντομα.

Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει η ζωή από δω και πέρα και είναι δύσκολο να την φανταστώ χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε πρωί, προσπαθώντας να προχωρήσουμε, γιατί ο Kobe και το κορίτσι μας, η Gigi, μας φωτίζουν από ψηλά. Η αγάπη μας γι’ αυτούς είναι ατελείωτη. Απλά εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω και να τους ευλογήσω. Να τους είχα μαζί μας εδώ, για πάντα.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και για ότι μοιραστήκατε το πένθος σας μαζί μας. Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή ώστε κι εμείς να συνηθίσουμε στη νέα πραγματικότητα. Για να τιμήσουμε την οικογένεια της ομάδας Mamba, το Mamba Sports Foundation και το Ίδρυμα MambaOnThree Fund, υπάρχει για να βοηθήσει τις υπόλοιπες οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από την τραγωδία. Αν θέλετε να κάνετε δωρεά, πηγαίνετε στο MambaOnThree.org. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας και για την αγάπη σας για τον Kobe, τη Gigi, τη Natalia, τη Bianca, την Capri κι εμένα».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ maryjaneee09

Δείτε ακόμη: GRAMMYS 2020: BEST LOOKS 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.