CELEBRITIES

Super Bowl 2020: Η cool Shakira και η sexy J.Lo - Οι λόγοι που λατρέψαμε την καθεμία


31 Ιανουαρίου 2020

Super Bowl 2020: Η cool Shakira και η sexy J.Lo - Οι λόγοι που λατρέψαμε την καθεμία

Shakira ή Jennifer Lopez, ιδού η απορία.

Και τι μεγάλο δίλημμα αλήθεια, όταν πρόκειται για δύο τόσο σπουδαίες γυναίκες μουσικούς αλλά και δύο καυτές Λατίνες με ειδικότητα στο να ξεσηκώνουν τα πλήθη, με τον τρελό ρυθμό, τον χορό και τα τραγούδια τους.

Οι δύο αυτές pop ντίβες, η καθεμία με την δική της ξεχωριστή χροιά, προσωπικότητα, μοναδικό στιλ και την δική της επιτυχημένη πορεία στην βιομηχανία της μουσικής συναντιούνται αυτή τη φορά, στο ημίχρονο του τελικού του Super Βοwl με σκοπό να βάλουν φωτιά στην διάθεση των οπαδών που θα βρεθούν αυτή την Κυριακή στο Hard Rock Stadium του Miami, όπου οι San Francisco 49ers θα αγωνιστούν με τους Kansas City Chiefs.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση στη Συνέντευξη Τύπου δίχασε, μιας και έμοιαζε η καθεμία να ντύθηκε για να πάει σε διαφορετικό event. Εμείς ωστόσο, ξεχωρίσαμε δύο σημεία στην εμφάνιση της καθεμίας από τις δύο σταρ και αφήνουμε τα συμπεράσματα σε εσάς. Αλήθεια, ποια σας άρεσε περισσότερο;

jenny.gr

1. Tα μαλλιά της Shakira

Mπορεί η Shakira να επέλεξε ένα πολύ χαλαρό σύνολο που θύμιζε μαθήτρια του λυκείου σε κατάληψη όμως λατρέψαμε τα μακριά δαχτυλίδια στα μαλλιά της που την καθιέρωσαν.

2. Το outfit της J.Lo

Ας το παραδεχτούμε, η J.Lo είναι μία Θεά και τόσο εντυπωσιακή, που δύσκολο να τη συναγωνιστεί άλλη σταρ. Το λευκό σετ από bra top και παντελόνα ήταν αρκετά glam και όσο σέξι έπρεπε. Wow!
 

3. To cool Τ-shirt της Skakira

Okay, μπορεί να μην ήταν τόσο εντυπωσιακή όμως παρέμεινε πιστή στο απλό και νεανικό της στιλ, με ροκ διάθεση και απέδειξε πως ακόμα και οι σταρ μπορούν να εμφανιστούν με ένα απλό Τ-shirt με στάμπα ακόμα και σε επίσημη εκδήλωση.

4. Η J.Lo με τη μπάλα του αγώνα

Η Lopez πέταξε τη μπάλα και έδωσε το σύνθημα για αυτό που θα ακολουθήσει στον αγώνα της Κυριακής. Η εικόνα της είναι τόσο fun και λαμπερή, ενώ μαντεύουμε πως θα στοιχειώσει για πάντα το μυαλό των ανδρών.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.